Taidemuseon aukiolo, pääsymaksut ja sijainti

Turvallista museokäyntiä!

Hallituksen linjauksen mukaisesti Jyväskylän kaupungin museot eli myös taidemuseo olivat suljettuna 17.3. alkaen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Ovet aukesivat jälleen 3.6., lue uutinen tästä.

Kiinnitämme koronaviruksen vuoksi erityistä huomiota tilojen puhtauteen sekä varotoimiin. Tarjolla on käsidesiä sekä kertakäyttökäsineitä. Lipunmyynti on suojattu pleksein ja henkilökunnalla on käytössään suojavisiirit. Lattiatarrat muistuttavat turvaväleistä. Valon kaupunki -showroom on toistaiseksi suljettu.

Otamme kerrallaan museoon korkeintaan 50 asiakasta, joten varauduthan tarvittaessa odottamaan hetken sisäänpääsyä. Emme järjestä opastuksia, emmekä ota tila- tai ryhmävarauksia vastaan ajalla 3.6.–31.7. Päivitämme ohjeen elokuun alussa silloisen koronatilanteen mukaan. 

Pyrithän maksamaan sisäänpääsysi maksu- tai museokortilla etkä tule museoon sairaana. Henkilökuntammekin työskentelee ainoastaan terveenä. 
 

Jyväskylän taidemuseon Holvi

Kauppakatu 23
puh. 014 266 4391
taidemuseo[at]jyvaskyla.fi

Avoinna ti–su klo 11–18
Poikkeavat aukiolot 2020

Pääsymaksu 8 € / 6 € / 4 €
Vapaa pääsy perjantaisin sekä alle 24-vuotiaille
Alennukset ja ilmaiskävijät

museokortti logo

Jyväskylän taidemuseon Holvin näyttelytila sijaitsee liike- ja asuinrakennuksessa, Säästöpankin talossa, Kauppakadulla Kirkkopuiston laidalla. Hyviä maamarkkejä ovat kaupungin kirkko ja Kirkkopuiston kioski vastapäätä museota. Museon ikkunoista näkyy myös Kain Tapperin graniittinen Yö-veistos. 

Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo / Galleria Ratamo

Veturitallinkatu 6
puh. 014 266 4389
ratamo[at]jyvaskyla.fi
www.jyvaskyla.fi/ratamo

Avoinna ti–su klo 11–18
Poikkeavat aukiolot

Ilmainen sisäänpääsy

Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo sijaitsee Jyväskylän vanhoilla Veturitalleilla lähellä Matkakeskusta.

Toimisto

Vapaudenkatu 28
PL 165, 40101 Jyväskylä
puh. 014 266 4398
taidemuseo[at]jyvaskyla.fi

Avoinna ma–pe klo 9–16

Taidemuseon toimisto sijaitsee Kirkkopuiston tuntumassa kaupungintalon vieressä Vapaudenkadun ja Gummeruksenkadun kulmauksessa. Gummeruksenkadun puoleisesta ulko-ovesta pääsee sisälle painamalla taidemuseon soittokelloa.