Taidemuseon työpajat ja tapahtumat

Jyväskylän taidemuseo aukeaa yleisölle 3.6.

Hallituksen linjauksen mukaisesti Jyväskylän kaupungin museot eli myös taidemuseo on ollut suljettuna 17.3. alkaen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Ovet aukeavat yleisölle 3.6., lue uutinen tästä.

Tilaustyöpajoja järjestetään eri aiheista käyttäen erilaisia menetelmiä toiveiden mukaan ryhmille sovellettuina. Esimerkiksi Grafiikan alkeet - grafiikan menetelmiä kokeileva työpaja soveltuu kaikenikäisille. Työpajat sopivat mainiosti vaikka TYHY-toimintaan virkistykseksi työyhteisölle, ohjelmaksi polttariporukoille tai vaihtoehdoksi perheen yhdessäoloon. Työpajat eivät edellytä aikaisempaa tietoa, kokemusta tai taiteen harrastusta. Hyvän mielen lisäksi pajoissa valmistuneet työt saa kotiinvietäviksi. Myös kerhotyyppinen työpajatoiminta on mahdollista.

Yleisötyöpajoja ja kursseja järjestetään eri teemoista niin isoille kuin pienille yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tapahtumat ja työpajat löytyvät täältä.

Harlekiinin kekkerit on lastenkutsut museossa. Kekkereillä tutustutaan näyttelyyn ja osallistutaan työpajaan. Kekkerit voi tilata esimerkiksi syntymäpäiväjuhlan ohjelmaksi.