Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki > Mielenterveys- ja päihdepalvelut > Mielenpolut > Arkipäivä toimivaksi

Arkipäivä toimivaksi

Arkipäivää tukemaan ja päivärytmiä ylläpitämään on paljon eri tahojen järjestämää toimintaa. Niissä tarjotaan mahdollisuuksia monenlaisiin ihmissuhteisiin ja vuorovaikutustilanteisiin. Toiminnan kautta saat sisältöä arkeen ja mahdollisuuksia erilaisiin harrastuksiin.

Kaikille yhteiset

Mielenterveysyhdistys Kello ry
Mielenterveysyhdistys Kello ry tarjoaa vertaistukea, harrastetoimintaa ja
liikuntaa, myös virka-ajan ulkopuolella.

Kivääritehtaankatu 10 B k1, 40100 Jyväskylä
puh. 044 282 1119
toimisto(at)mtykellory.net

Mielenterveysyhdistys Kello ry

Kukkiva puuPaniikkihäiriöyhdistyksen toiminnalliset ryhmät
Jyväskylän Elossa ja Hengissä - paniikki- ja ahdistushäiriöistä kärsiville.

Paniikkihäiriöyhdistys

Suvimäen Klubitalo
Klubitalo on mielenterveyskuntoutujien, eli Klubitalon jäsenten, ja palkatun henkilökunnan muodostama yhteisö. Klubitalon toiminta rakentuu työpainotteisen päivän ympärille, jonka avulla jäsenet voivat kehittää työ- ja opiskeluvalmiuksiaan, oppia uusia taitoja, luoda uusia vuorovaikutussuhteita sekä saada arkeen tekemistä ja rytmiä. Tehtäviä on mm. toimistotyön, keittiö- ja kahviotyön ja siivoustyön parista. Klubitalossa jäsenet ja henkilökunta osallistuvat tasavertaisesti toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä päätöksentekoon yhteisön asioista. Toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista. Jokainen voi omien kykyjensä, voimiensa sekä kiinnostustensa pohjalta asettaa itselleen kuntoutumistavoitteita, joita tuetaan yksilöllisen ohjauksen avulla.

Työpainotteisen päivän lisäksi Klubitalo tarjoaa vertaistukea, vapaa-ajan toimintaa sekä tukea opiskeluun ja työllistymiseen.

Klubitalon jäseneksi voivat hakeutua henkilöt, joilla on tai on ollut hoitosuhde psyykkisten ongelmien vuoksi. Lähetettä ei tarvita. Jäsenyydestä kiinnostuneet henkilöt voivat varata puhelimitse tutustumisajan.

Rajakatu 41, 40200 JYVÄSKYLÄ
puh. (014) 211 288
info(at)suvimaenklubitalo.fi

Milloin voi asioida?
ma - pe klo 8.30 - 16.00

www.suvimaenklubitalo.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta