Hyppää pääsisältöön
Kuva
Säästöpossu

Sosiaalisen luototuksen puhelinpalvelu

p. 014 266 3421

Toimipisteemme sijaitsee Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla osoitteessa 
Hannikaisenkatu 37

Postiosoitteemme 
Jyväskylän kaupunki
Aikuissosiaalityö ja kuntouttavat palvelut
PL 583
40101 Jyväskylä

 

Sosiaalista luottoa voi saada jyväskyläläinen pienituloinen ja vähävarainen henkilö, jolla on kykyä maksaa laina takaisin. Luottoa voidaan myöntää henkilöille, joilla on säännölliset tulot, esimerkiksi työtuloa tai eläkettä. Sosiaalinen luotto on pankkilainaan verrattava laina, joka maksetaan takaisin.  Sosiaalista luototusta voi saada henkilö, jolla ei ole mahdollisuutta saada muualta kohtuuehtoista luottoa esimerkiksi maksuhäiriömerkinnän tai vakuuksien puuttumisen vuoksi.


Pääsääntöisesti päätoiminen opiskelija ei voi saada sosiaalista luottoa. Sitä ei myöskään myönnetä yritystoimintaan, tai henkilölle, jolla on voimassaoleva yksityishenkilön velkajärjestelyn maksuohjelma.


Sosiaalisen luoton tavoitteena on ehkäistä henkilön ja perheen taloudellista syrjäytymistä ja ylivelkaantumista.


Sosiaalista luototusta voidaan myöntää esimerkiksi
•    talouden hallintaan saattamiseen
•    velkakierteen katkaisemiseen
•    kohtuullisiin kodin hankintoihin
•    asumisen turvaamiseen
•    sosiaalisen kriisin ylittämiseen

 

Huomio!

 

Marraskuun ajan sosiaalisen luototuksen puhelinpalvelu on kiinni järjestelmämuutoksesta johtuen. Uusia hakemuksia ei myöskään käsitellä muutoksen aikana.


Mikäli sinulle on myönnetty sosiaalinen luotto ja lainasi hoito vaatii marraskuun aikana toimenpiteitä, voit tarvittaessa jättää soittopyynnön puhelinvastaajaan p. 014 266 3421 tai sähköpostiin sosiaalinenluototus@jyvaskyla.fi


Yleisiä tiedusteluja ja muita yhteydenottopyyntöjä voi jättää joulukuun alusta alkaen. Soittopyyntöihin vastataan järjestyksessä.
 

Tietoturvasyistä muistutamme, että ethän kirjoita sähköpostiin tarkempia tietoja henkilökohtaisesta tilanteestasi tai muutoinkaan arkaluonteisia henkilötietoja. Yksilölliset tietosi käydään läpi puhelimitse