J-Napin työntekijäesittelyt

J-Napin työntekijät ryhmäkuvassa
J-Napin tiimi joulukuussa 2019, by Minna Viitala

Sosiaaliohjaaja ja sosiaalityöntekijät:

Anna-Kristiina Malinen 

Se yksi ja ainut sosiaaliohjaaja koko toimistossa.  Olen ollut osa J-Nappia sen alusta asti, ja kovin tykästynyt niin työpaikkaani, työkavereihini kuin nuoriin j-nappilaisiinikin. Työtäni on tukea ja auttaa nuoriani niissä asioissa, joissa he toivovat, ja niillä tavoilla, joilla he toivovat (tietyissä rajoissa, totta kai). Toivon, että nuorillani on tapaamistemme jälkeen tunne, että minä kuuntelen, olen läsnä ja välitän.

Anni-Leena Tolvanen

J-Napin sosiaalityöntekijänä aloitin syyskuussa 2020, mutta maistiaisia toiminnasta hankin jo vuonna 2016 tekemällä J-Napissa pitkän harjoittelun sosiaalityön opintoihin liittyen. Ilo päästä osaksi toimintaa myös näin työntekijänä! Ennen J-Nappia olen työskennellyt sosiaalityöntekijänä niin aikuisten, lapsiperheiden ja maahanmuuttajien parissa, kuin myös lastensuojelussa. J-napissa toivon pääseväni tekemään sosiaalityötä, jossa asiakkaan aito kohtaaminen on keskiössä.

Kati Räsänen 

J-Napin sosiaalityöntekijänä aloitin marraskuun alussa 2020. Sitä ennen työskentelin vajaat kaksi vuotta lastensuojelun sosiaalityöntekijänä. Sosiaalityön pitkän harjoittelun tein lastensuojelun sijais- ja jälkihuollossa, ja työ jälkihuoltonuorten kanssa jäi mieleen positiivisena kokemuksena. Olen siirtynyt sosiaalityön pariin vasta näin hyvässä keski-iässä, joten aiempi työkokemukseni liittyy kehitysyhteistyöhön ja koulutukseen. Lähellä sydäntäni ovat erityisesti neuropsykiatrisia haasteita omaavat, runsaasta tuesta hyötyvät nuoret. Haluan myös nähdä arjessa näkyvien haasteiden taakse ja miettiä yhdessä nuoren kanssa keinoja vaikuttaa näihin ”juurisyihin”. J-Napissa toivon siis voivani kohdata nuoria aidosti ja ajan kanssa.

Minna Viitala 

Olen aloittanut J-Napin sosiaalityöntekijänä 2016 ja tätä ennen työskennellyt muissa sosiaalialan tehtävissä. Sosiaalityöntekijäksi olen valmistunut Jyväskylän yliopistosta 2018 ja töiden ohella opiskelin seksuaalineuvojaksi. On ilo kuulua tähän moniammatilliseen ja osaavaan tiimiin sekä työskennellä nuorten aikuisten parissa! Marraskuussa 2020 siirryin sijaisuuteen J-Napin lähiesimieheksi ja aikuissosiaalityön toiseksi johtavaksi sosiaalityöntekijäksi. Palaan takaisin J-Napin sosiaalityöntekijäksi vuoden 2021 puolella.

Psykiatriset sairaanhoitajat ja psykologi:

Kimmo Jouhki 

Olen 62-vuotias psykiatrinen sairaanhoitaja, mielenterveyshoitaja, perushoitaja, sairaala-apulainen sekä reservin lääkintäylikersantti. Tällä hetkellä osa-aikaeläkeläinen sekä paljasjalkainen jyväskyläläinen patriootti. Harrastan voimailua, sekä kaksipyöräilyä moottorilla (Vespa 250 cc ie nykyisin). Olen ollut kahdella vuosituhannella ja kuudennella vuosikymmenellä työelämässä mukana, josta liki 30 vuotta päihde- ja mielenterveysotteella työskentelyä takana. Työskentelen ratkaisukeskeisesti sekä tukea antavasti. Älä epäröi yhteydenottosi kanssa, vaan ole rohkea ottaessasi ensiaskeleesi kohti uutta päivää! Pyrin kulkemaan mukanasi ja auttamaan sinua jaksamaan myös tulevaisuudessa! Mottoni on: ”Ammattitaitojen on tuotava lisäarvoa tilanteeseen”. 

Mika Sivula

J-Napin toinen psykiatrinen sairaanhoitaja (se nuorempi versio) 😊. Grand Old Man Kimmon vanavedessä olen kasvanut aikuisen miehen mittoihin ja työskennellyt monenlaisissa eri sosiaali- ja terveysalan työtehtävissä vuosien varrella. Kaiken elämän- ja ammatillisen kokemukseni pyrin tuomaan työssäni esiin ihmisläheisenä ja kunnioittavana ja ei-tuomitsevana kohtaamisena. Toivon, että asiakkailleni sekä yhteistyökumppaneille välittyy aito, läsnä oleva, välittävä, lämminhenkinen ja kuunteleva minä. Yksinkertainen mottoni onkin: ”Jos vastaanotolleni tulee kulmat kurtussa, sieltä lähdetään vähemmän kulmat kurtussa pois”.

Yhdessä työskentelemme J-Napin asiakkaiden auttamiseksi! Olethan meihin rohkeasti yhteydessä!