Aikuissosiaalityön asiakasraati

Ryhmä aikuisia juttelee.

Lisätietoja

sosiaalityöntekijä Sami Markuksela
p. 014 266 3365, sami.markuksela(at)jyvaskyla.fi

sosiaaliohjaaja Tiina Linjala
p. 014 266 3387, tiina.linjala(at)jyvaskyla.fi

Huom! Toistaiseksi koronaviruksen vuoksi on asiakasraadin kokoontumiset peruttu. Raatilaisille ilmoitetaan erikseen, kun kokoontumiset jälleen jatkuvat.


Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön asiakasraati on aloittanut toimintansa alkuvuonna 2016 Sosku-hankkeen ja aikuissosiaalityön yhteiskehittämisen tuloksena.

Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön asiakasraadissa käsitellään ajankohtaisia, aikuissosiaalityön palveluihin liittyviä asioita ja ilmiöitä. Raati kokoontuu tänä vuonna kuusi kertaa. Asiakasraatiin on valittu raatilaiset halukkaista osallistujista, mutta mukaan toimintaan pääsee myös kesken kauden ottamalla yhteyttä asiakasraadin puheenjohtajaan tai sihteeriin. Asiakasraadin muistiot ovat luettavissa tällä sivulla.

Onko mielessäsi asia, jonka toivoisit asiakasraadin ottavan käsittelyyn?

Kerro ideastasi yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla asiakasraadin sihteerille Tiina Linjalalle, tiina.linjala(at)jkl.fi tai puheenjohtajalle, sosiaalityöntekijä, sami.markuksela(at)jkl.fi.

Mukaan asiakasraatiin

Vuoden 2019 asiakasraatiin on aloittanut toimintansa helmikuussa, mutta voit edelleen olla yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut osallistumaan toimintaan. Onko sinulla kokemusta aikuissosiaalityön palveluista ja oletko kiinnostunut kehittämisestä ja vaikuttamisesta? Ota yhteyttä!