Perhekompassi

Oo mun kaa! Jyväskylän Vanhempain- ja kumppanuusfoorumin ilta perheille 28.10.

Oo mun kaa! Jyväskylän Vanhempain- ja kumppanuusfoorumin järjestämä ilta herätti perheiden suuren suosion ja tapahtuma tuli hetkessä täyteen. Suuren kysynnän vuoksi päädyimme siihen, että järjestämme kaksi saman sisältöistä iltaa. Toinen ilta järjestetään HopLopissa 13.11. klo 16-20 ja myös silloin on luvassa seikkailupuistossa liikkumisen ja pomppimisen lisäksi työpajoja ja tietopisteitä muun muassa harrastamiseen, somettamiseen, pelaamiseen, lasten osallisuuteen ja perheen yhdessäoloon liittyen. Niille, jotka ehtivät ilmoittautua, mutta eivät mahtuneet mukaan 28.10. järjestettävään iltaan, ilmoitetaan pääsystä 13.11. iltaan.

Uusia ilmoittautuneita ei valitettavasti enää mahdu mukaan.

Lisätietoja: palvelupäällikkö Virve Hongisto p. 014 266 1377 tai perhekeskustyöntekijä Tiina Tuukkanen p. 014 266 1849.

 

Oo mun kaa! Jyväskylän Vanhempain- ja kumppanuusfoorumin iltaa perheille vietetään 28.10. klo 16-20 HopLopissa. Ilta on koko perheen yhteistä liikunnallista ja toiminnallista yhdessäoloa. Seikkailupuistossa liikkumisen ja pomppimisen lisäksi luvassa on työpajoja ja tietopisteitä muun muassa harrastamiseen, somettamiseen, pelaamiseen, lasten osallisuuteen ja perheen yhdessäoloon liittyen.

Oo mun kaa! -tapahtuman perheille tarjoavat Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän perhekeskusverkostotoimijat, Jyväskylän Vanhempainfoorumi ry ja Pelastakaa Lapset ry. Jyväskylän perhekeskusverkostojen toimijoita ovat muun muassa neuvolat, varhaiskasvatuksen palvelut, koulut, perheneuvola, kotipalvelu, perheohjaus, perhekerhot ja järjestöt.

Apua kaikkiin elämän suuntiin yhdestä osoitteesta 

Tarvitsetko hoitoa tai tukea elämäntilanteeseesi? Kaipaatko itse tai kaipaako perheenjäsenesi toimintaa tai seuraa ja yhdessäoloa?

Tiedätkö mihin ottaisit yhteyttä ja mistä helposti löydät yhteystiedot?

Perhekompassi on sähköinen palveluopas, johon on koottu lapsiperheille suunnattuja julkisia, yksityisiä ja kolmannen sektorin palveluita ja toimintaa. Perhekompassi auttaa löytämään oikeaan osoitteeseen nopeammin ja helpommin.

Perhekompassi - palveluohjausta lapsiperheille eri asuinalueilla

Tule juttelemaan perhekeskustyöntekijän kanssa, jos mietit mihin ottaa yhteyttä mieltä askarruttavissa lapsiperheen arjen asioissa. Etsitään yhdessä tilanteeseen sopivia ratkaisuja, palveluita ja toimintoja. Katso palveluohjauksien paikat ja ajat Perhekeskusverkostot ja palvelua alueittain -sivulta.

Perhekompassi osa perhekeskustoimintaa

Perhekompassi on myös osa perhekeskustoimintaa, joka toteutuu asuinalueittain verkostomaisena, asukkaiden ja toimijoiden yhteisenä työnä. Perhekeskustoiminnasta voit lukea lisää Perhekeskusverkostot ja palvelua alueittain sivulta, josta löytyy myös alueellisten verkostojen kokousajankohdat ja muistiot. Tai tule mukaan perhekeskusverkostojen tapaamisiin tai Kumppanuusfoorumiin.