Apua nuorille

Nuoren elämässä tapahtuu paljon muutoksia. Moni asia tulee vastaan ensimmäistä kertaa ja oman paikan löytyminen tuntuu kaikista joskus vaikealta. Aina nuoren oireilu ei ole merkki siitä, että nuorella on jokin psyykkinen sairaus, vaan oireilu voi liittyä myös kasvamiseen, elämänmuutoksiin, stressiin tai kriiseihin. Nuori tarvitsee tietoa ja tukea ongelmiin, muihin elämän myllerryksiin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Nuorten Jyväskylä

Nuorten Jyväskylästä löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja harrastusmahdollisuuksista sekä asumisesta, opiskelusta, terveydestä ja ihmissuhteista.

Sekaisin-chat

Sekasin-chatissä voit keskustella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta kysymyksistä tai aiheista nimettömänä ja luottamuksellisesti. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset. Välitämme sinusta ja siitä mikä sinua mietityttää.

Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 7-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. Toivomme, että öiseen aikaan sinäkin nukut. Yön aikana tyhjennämme jonon siihen jääneistä asiakkaista. Yön yli jonotus ei valitettavasti ole mahdollista. Uudelleen jonoon pääsee heti chatin avautuessa.

Verve Jyväskylä

Löydät Verven 11 paikkakunnalta eri puolilta Suomea, Verve Jyväskylä. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä sekä autamme koko liiketoimintaa uudistumaan. Parannamme myös ihmisten toimintakykyä ja hyvinvointia arjessa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja terapian keinoin.

Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot JNP ry:n tuettu asuminen

Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot tarjoaa kuntouttavaa asumispalvelua 18–30-vuotiaille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille tai muuten hankalassa elämäntilanteessa oleville nuorille aikuisille. Tuetun asumisen päämääränä on luoda edellytykset itsenäiseen asumiseen ja elämiseen.

Tuettua asumista on saatavilla asumisyksiköissä Lutakon Pikku-Leidissä, Keljonlahden rannalla Häkkisessä ja Säynätsalon Viertolassa. Tukea on mahdollista saada myös muihin asuntoihin kaupunkialueella.

Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot JNP ry
Häkkisentie 3 as. 21, 40530 Jyväskylä

Meille voi soittaa arkisin klo 8–16 välisenä aikana.
Annamme mielellämme lisätietoja toiminnastamme.
Pienkoti Aura
Huoltsikka