Perhekompassi

Apua kaikkiin elämän suuntiin yhdestä osoitteesta 

Tarvitsetko hoitoa tai tukea elämäntilanteeseesi? Kaipaatko itse tai kaipaako perheenjäsenesi toimintaa tai seuraa ja yhdessäoloa?

Tiedätkö mihin ottaisit yhteyttä ja mistä helposti löydät yhteystiedot?

Perhekompassi on sähköinen palveluopas, johon on koottu lapsiperheille suunnattuja julkisia, yksityisiä ja kolmannen sektorin palveluita ja toimintaa. Perhekompassi auttaa löytämään oikeaan osoitteeseen nopeammin ja helpommin.

Perhekompassi - palveluohjausta lapsiperheille eri asuinalueilla

Tule juttelemaan perhekeskustyöntekijän kanssa, jos mietit mihin ottaa yhteyttä mieltä askarruttavissa lapsiperheen arjen asioissa. Etsitään yhdessä tilanteeseen sopivia ratkaisuja, palveluita ja toimintoja. Katso palveluohjauksien paikat ja ajat Perhekeskusverkostot ja palvelua alueittain -sivulta.

Perhekompassi osa perhekeskustoimintaa

Perhekompassi on myös osa perhekeskustoimintaa, joka toteutuu asuinalueittain verkostomaisena, asukkaiden ja toimijoiden yhteisenä työnä. Perhekeskustoiminnasta voit lukea lisää Perhekeskusverkostot ja palvelua alueittain sivulta, josta löytyy myös alueellisten verkostojen kokousajankohdat ja muistiot. Tai tule mukaan perhekeskusverkostojen tapaamisiin tai Kumppanuusfoorumiin.