Lapsiperheiden kotipalvelu, perheohjaus, sosiaalityö ja perhekeskustoiminta

Varhaisen tuen palveluohjaus

Perheohjauksen, kotipalvelun ja perhesosiaalityön palveluiden palveluohjaus

  • maanantaista torstaihin klo 8.00-14.00
  • puhelin 014 266 3501

Ota yhteyttä sähköisesti Hyvis-palvelun kautta.

Varhaisen tuen palvelut
Ohjelmakaari 10
40500 Jyväskylä

Palveluesimies
Satu Moisio
puh. 014 266 3502, 050 304 8268

Tarvitsetko apua kodin- tai lastenhoidossa? Mietityttävätkö kasvatukseen, vanhemmuuteen tai parisuhteeseen liittyvät asiat? Varhaisen tuen palveluissa on tarjolla kotipalvelua, perheohjausta ja perhesosiaalityötä lasta odottaville ja lapsiperheille.

Meihin voit ottaa yhteyttä puhelimitse ja sähköisesti verkossa Hyvis-palvelussa. Palvelu edellyttää tunnistautumista. Aloittaessasi asioinnin valitse ensin Aloita asiointi - Jyväskylän sosiaalipalvelut ja sen alta löydät lomakkeita.

Voit kysyä mieltäsi askarruttavista asioista esimerkiksi lapsiperheiden kotipalveluun, perheohjaukseen, perheiden tukipalveluihin tai mihin tahansa lapsiperheiden asioihin liittyen. Voit ottaa yhteyttä Yhteydenotto lapsiperheiden palveluihin -lomakkeella.

Voit ilmaista huolesi lapsiperheestä ja heidän mahdollisesta tuen tarpeesta. Voit tehdä ilmoituksen itsestäsi tai tuttavasi perheestä. Ilmoitus on aina hyvä tehdä niin, että huolen kohteena oleva perhe tietää huolen ilmaisemisesta. Voit tehdä ilmoituksen Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta/lapsiperhelomakkeella.

Varhaisen tuen palveluiden juliste (pdf)