Lähitalot

Lähitalot suljettu toistaiseksi koronavirustartuntavaaran vuoksi. Toiminta alkaa 1.9 

Hyvinvointikeskukset facebookissa

Hyvinvointikeskuksista tulee Lähitaloja

Hyvinvointikeskukset muuttuvat nimensä Lähitaloiksi. Hyvinvointikeskusten uudet tuulet -kyselyssä nimivaihtoehtoja saimme mukavasti. Myös Kylätupa keskustassa muuttaa nimensä. Kylätuvan nimi on jatkossa Kortteli Klubi ja Piippurannan Klubin nimi pysyy ennallaan.

Lähitalot tulevat olemaan tulevaisuudessa avoimia monen ikäisten kohtaamispaikkoja, joiden toiminnat rakentuvat osallistumisen,osallisuuden, kulttuurin, sivistyksen sekä ajan kohtaan sopivien tapahtumien ympärille. Lähitalojen tarkoitus on olla lähellä ihmistä ja toivomme että Lähitalojen katon alle on aina helppo ja mukava tulla niin toimimimaan, harrastamaan, kuin ihan vain olemaan ja tapaamaan tuttuja.

Hyvinvointikeskukset uudistuvat -kysely on auki maaliskuun loppuun saakka. Minkälaista toimintaa kaipaat Lähitaloihin? Nyt on aika vaikuttaa. Jos sähköiseen kyselyyn vastaaminen ei ole mahdollista, palautetta voi jättää myös kirjallisesti Jyväskylän alueen kirjastoissa, Kansalaistoiminnankeskus Matarassa (Matarankatu 6) ja Piippurannan Klubilla (Paperitehtaankatu 1) oleviin palautelaatikoihin.

Kysely auki 31.3. saakka: Hyvinvointikeskusten uudet tuulet -kysely

Yhdessä toimien hyvinvointia

Haluatko sinä, yhteisösi tai yhdistyksesi tulla järjestämään avoimia tapahtumia tai ohjelmaa, joista arvelet muidenkin pitävän? Nyt siihen on tilaisuus - ole yhteydessä pikimmiten!

antti.rajala[at]jyvaskyla.fi / malanja.mieskonen[at]jyvaskyla.fi

Hyvinvointikeskukset facebookissa