Hyppää pääsisältöön
Kuva
Ikääntyneitä ihmisiä puistossa. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Pääsisältö

Kuntouttava päivätoiminta

Kuntouttavassa päivätoiminnassa osallistutaan toimintaan, ryhmäkuntoutukseen ja tavataan muita ikäihmisiä. Päivätoiminnalla edistetään hyvinvointia ja itsenäistä kotona selviytymistä. Toiminnassa huomioidaan asiakkaiden tarpeet ja voimavarat.  

Kuntouttavaan päivätoimintaan hakeudutaan OIVA-keskuksen palveluohjauksen kautta: OIVA-keskus p. 014 266 1801, ma-pe klo 9-15. 

Tarvittaessa kuntouttavaan päivätoimintaan järjestetään edestakainen kuljetus asiakkaan kotoa päivätoimintaan. Kuljetuspalvelusta peritään erillinen maksu.

Päivätoiminnan asiakkaita tuetaan tarpeen mukaan myös peseytymisessä. Peseytymispalveluja tarjotaan päivätoiminnan tiloissa asiakkaille, joilla ei ole kotonaan peseytymismahdollisuutta tai pesutilat ovat esimerkiksi vaarallisten rappujen takana.   

Palveluohjaus

Palveluohjausta on saatavilla toimipaikkojen aukioloaikoina. Palveluohjauksella tarjotaan tietoa ikäihmisten palveluista Jyväskylässä.

Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa Jyväskylän sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Tietoja palveluista sekä asiointikanavista löytyy tammikuusta alkaen hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta hyvaks.fi.

Tiedot täydentyvät alkuvuoden mittaan.

Tiedot palveluista ja toimipisteistä löytyvät edelleen Jyväskylän kaupungin ja Keski-Suomen pelastuslaitoksen sivuilta niin pitkään kuin on tarpeen.

Lisätietoa kuntouttavasta päivätoiminnasta

palveluesimies Anne-Mari Hakala p. 040 586 2436,
ma-pe klo 8-16

Ikääntyneiden palveluiden myöntämisperusteet ja soveltamisohjeet

Ikääntyneiden palveluiden myöntämisperusteet 2021

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset 2019

Kuntouttava päivätoiminta Facebookissa

Asiasanat:  
ikäihminen
hyvinvointi
päiväkeskus