Ajanvaraus ja yhteydenotto sähköisessä asiointipalvelussa

Sähköinen yhteydenottopyyntö

Sähköinen asiointi edellyttää tunnistautumista Hyvis.fi -palveluun. Kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen

Yhteydenottoihisi pyritään vastaamaan 7 arkipäivän kuluessa.

Voit varata ajan lastenvalvojalle myös sähköisesti

Sähköisesti varattavissa olevat ajat:

  • 20 minuutin puhelinneuvonta-aika. Sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja neuvoo puhelimitse isyyden selvittämistä sekä lapsen asumista, huoltajuutta, tapaamisoikeutta ja elatusapua koskevissa asioissa.
  • 1,5 tunnin elatus- tai huolto-ja tapaamissopimusneuvotteluaika lapsen asuinalueen sosiaalityöntekijä-lastenvalvojalle. Vanhemmat varaavat yhteisen sopimusneuvotteluajan.
  • 1 tunnin neuvotteluaika elatussopimusten jatkoneuvotteluja varten. Vanhemmat varaavat yhteisen sopimusneuvotteluajan.

Varatessaan aikaa asiakas täyttää varausta koskevat esitiedot ja valitsee vapaista ajoista sopivan. Sähköisesti varatusta ajasta asiakas saa tekstiviestimuistutuksen varaajan puhelinnumeroon.

Sähköiseen ajanvaraukseen kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Kirjaudu ajanvaraukseen*

Lapsioikeudelliset palvelut.

Perheneuvolan sähköinen ajanvaraus

Voit varata ajan sähköisesti perheneuvolaan puhelinneuvontaan ja perheasioiden sovitteluun.  kirjautumalla Hyviksen ajanvaraukseen.
Sähköistä aikaa varatessa tulee täyttää varausta koskevat esitiedot ja valita vapaista ajoista sopivin. Sähköisesti varatusta ajasta lähetetään tekstiviestimuistutus annettuun puhelinnumeroon.

Sähköiseen ajanvaraukseen kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Kirjaudu ajanvaraukseen*

Perheneuvola

Aikuissosiaalityön sähköinen ajanvaraus

Tällä hetkellä aikuissosiaalityössä on varattavissa 20 minuutin mittaisia takaisinsoittoaikoja sosiaalityöntekijöille ja sosiaaliohjaajille. Varaathan takaisinsoittoajan oman alueesi työntekijälle. Voit tarkistaa kuka on alueesi työntekijä.

Voit varata ajan yleistä ohjausta ja neuvontaa koskevissa asioissa Hyviksen kautta. Täytä ajanvaraustiedot ja kirjoita mitä asiaa puhelusi koskee, työntekijä soittaa sinulle valitsemanasi aikavälillä.