Hyppää pääsisältöön
Kuva
Ammattilaiset keskustelevat, yksi henkilö kasvot kameraan päin. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Pääsisältö

 

Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palvelualue tukee oikea-aikaisilla ja riittävillä palveluilla iäkkäiden asukkaiden kykyä elää arvokkaasti ja omatoimisesti kotona pidempään. Ympärivuorokautista asumista ja hoitoa tarjotaan, kun kotona asuminen ei enää ole turvallista.

Haluamme nyt ja tulevaisuudessa tarjota laadukasta ja monipuolista tukea kaupunkimme ikääntyneille sekä huolehtia myös oman henkilöstömme hyvinvoinnista. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja myös oppisopimusmahdollisuuksia.

Tule tekemään kanssamme vastuullista ja merkityksellistä työtä! Tavoitteenamme on olla osaava, lämmin ja turvallinen työyhteisö, jossa sekä asiakas että työntekijä kokevat olevansa arvostettuja. Mikäli et löydä osaamiseesi sopivaa tehtävää avoimista tehtävistä, ota rohkeasti yhteyttä rekreytointiasiantuntija Saga Lampiseen, p. 050 477 0557, saga.lampinen(at)jyvaskyla.fi. 

Haettavana olevat tehtävämme löytyvät täältä: Katso kaikki avoimet työpaikkamme


Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 7000 työntekijää lukuisilla eri toimialoilla. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus.

Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Meillä pääset tekemään työtä, jonka merkitys näkyy jokaisen kuntalaisemme arjessa. 

Haemme myös jatkuvasti uusia sijaisia

Asiasanat:  
rekrytointi
työnhaku