Hyppää pääsisältöön
Kuva
Varastorakennuksia. Kuva Touho Häkkinen
Pääsisältö

Jyväskylän kaupungilla on tarjota yrityksellesi runsas valikoima teollisuus- ja yritystontteja parhaiden liikenneyhteyksien varrelta. Me täällä Jyväskylässä olemme sitä mieltä, että hyvien tonttien ja tehokkaan elinkeinopolitiikan ohella Jyväskylä pystyy tarjoamaan yrittäjälle ja hänen perheelleen myös mukavat siviilipuitteet. Kaupungin harrastusmahdollisuudet ovat verrattomat, jälkipolvelle on korkeatasoisia kouluja ja opiskelupaikkoja, lukuisat tapahtumat värittävät kaupunkia, ja viihtyisiä asuinalueita kehystää puhdas Järvi-Suomen luonto.


Vapaana olevat teollisuus - ja yritystontit kartalla alueittain


 

Teollisuus- ja yritystonttien hakuohjeet

Teollisuus- ja yritystontteja haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa tulee ilmetä mm. haettava tontti, rakennettavan kerrosalan määrä, rakentamisaikataulu, tiedot rakennushankkeesta ja tontille suunniteltu toiminta. Teollisuus- ja yritystonttien luovutustapa on myynti tai vuokraus 30 vuoden vuokra-ajalla. Vuosivuokra on 5 % tontin myyntihinnasta.

Hakemus tulee toimittaa joko sähköpostitse (etunimi.sukunimi(at)jyvaskyla.fi) tai postitse osoitteeseen: Jyväskylän kaupunki/Kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö/Tontit ja maanhallinta, PL 233, 40101 Jyväskylä tai henkilökohtaisesti Kaupunkirakenteen neuvontaan (Rakentajantalo, Hannikaisenkatu 17).

Lisätietoja teollisuus- ja yritystonteista:

Maankäyttöinsinööri
Jyrki Arasalo, p. 050 352 4920
jyrki.arasalo(at)jyvaskyla.fi
Huom! Poissa ajalla 5.9.-19.10.2022

Tonttipäällikkö
Paula Hartman, p. 040 537 2454
paula.hartman(at)jyvaskyla.fi

Tutustu myös

Business Jyväskylä

Eteläportti

Asiasanat:  
teollisuus
yritystontti