Suoraan sisältöön
Tekstiversio | HAKU
Avaa navigaatio

Jyväskylän markkinointitunnus

Jyväskylän kaupunki / kulttuuripalvelut
Suvi Lindell-Mäkelä
kulttuurituottaja (sij.)
Vapaudenkatu 39-41, 4. krs
40100 Jyväskylä
p. 014 266 4043, 040 7383 450

Jyväskylän Päivät -sivut
Jyväskylän Päivät 2018 -tapahtuma
#jyväskylänpäivät #jyvaskylanpaivat

Lauantain ohjelma Hipposhallilla 17.3. klo 12-15


TaidePiiLO

Kesto: non stop, koko tapahtuman ajan

Ihmekoje-työpaja

Voiko sillä lentää, miten sitä ohjataan? Tekeekö se temppuja vai printtaa pannukakkuja? Taidepiilon työpajassa kaikenikäiset pääsevät rakentamaan mitä erilaisimpia ihmekojeita ja ainoastaan mielikuvitus on kattona. Millaisia kojeita ja kummallisuuksia Jyväskylän kaduilla vielä tulevaisuudessa kulkeekaan?

Kaikenikäisille

Pienten ihmemaa

Taidepiilon pienten teltassa myös kaikista pienimmät kaupunkilaiset pääsevät sukeltamaan värien ja muotojen ihmemaahan: yhdessä ihmettelemään, tutkimaan, hypistelemään, luovasti leikkimään tai vain rennosti köllöttelemään.
Vauvoille ja taaperoille perheineen

Lisätietoja:
www.taidepiilo.fi
Facebook: Taidepiilo
Ig: @taidepiilotaaperoille
#taidepiilo
taidepiilo@gmail.com


Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!


Klo 12:30, konsertin kesto 40min
Soveltuu kaikenikäisille

Konsertin kuvaus:

Traktori
Piippolan Vaari on hankkinut uuden traktorin. Ennen kuin traktori pääsee varsinaisiin töihinsä, matkassa on kuitenkin monta mutkaa, joiden selvittelyssä tarvitaan niin Piippolan eläinten kuin lastenkin apua. Työkalujakin tarvitaan ja niillähän soi myös samba. Tule mukaan laulamaan ja leikkimään – tähän konserttiin voivat osallistua kaikki, vauvasta vaariin!


Kansalaisopisto

Kiinnostaako sinua kokeilla uutta tanssilajia tai liikuntamuotoa?
Piipahda Jyväskylän Kansalaisopiston pisteelle ja voit löytää itsesi tanssimasta!

Jyväskylän Kansalaisopisto tuo Jyväskylän päiville tanssin taikaa! Tule kokeilemaan suomalaista FolkJamia klo 12.00 ja 12.30 ja intialaista Bollywoodia klo 13.00 ja 13.30. Tanssituokiot tapahtuvat Kansalaisopiston pöydän läheisyydessä. Yhden tanssituokion kesto on noin 10 min ja mukaan voi hypätä milloin vain. Tervetuloa pistämään jalalla koreasti!

Jyväskylän kansalaisopiston sanataidekoulu

Hyvänmielentervehdykset piilotettuina Hipposhalliin

Hipposhalliin on piilotettuna sanataidekoululaisten kirjoittamia hyvänmielentervehdyksiä. Viestin löytäjälle on luvassa palkinto kulttuuripalveluiden pisteeltä!


Jyväskylän kaupunginkirjasto

Ota hetki itsellesi - lue kirjaa! Jyväskylän kaupunginkirjasto tuo Hipposhalliin Lukupysäkin, jossa voit tutustua mielenkiintoisiin uutuuskirjoihin tai asettua mukavasti tuoliin lukemaan pidemmäksikin aikaa. Korvatulppiakin on jaossa, jos oikein haluat rauhoittua. Kirjaston henkilökuntaakin on paikalla opastamassa esimerkiksi kirjaston e-kirjojen ja -lehtien käyttöä.

Yksi kirjastoautoistamme, Wivi, on pysäköitynä Hipposhallin edustalle ja valmiina palvelemaan, jos vaikka tarvitset kirjastokortin tai haluat uusia lainasi. Ja tietenkin auton kokoelmasta voi lainata kotiin mukaan luettavaa!


Jyväskylä sinfonia

Tule rentoutumaan ja rauhoittumaan hetkeksi Hipposhallin hälinästä Sinfonia loungeen! Jyväskylä Sinfonia tarjoaa tasatunnein soitinpajoja ja musiikkiesityksiä kaikenikäisille. Pehmeästi sisustetussa loungessa pääset tutustumaan soitinten toimintaan ja kuulemaan Jyväskylä Sinfonian muusikoiden esityksiä. Esitysten ja pajojen välillä voit heittää patjalle selälleen ja nauttia Jyväskylä Sinfonian musiikista äänitteiltä.


Kaupunginteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri vie lapset satujen maailmaan pystyttämällä Alvari Koirulin satuteltan. Päivä sisältää satutuokioita, jotka sopivat niin perheen pienimmille kuin vähän varttuneemmillekin – satujen kuunteleminen yhdessä on perheiden mukavaa yhteistä tekemistä! Lisäksi tapahtuma-aikana Hippokselta löytyy teatterin esittelypiste ja salissa kiertää ohjelmistovarjo, jonne ihmiset voivat tehdä ehdotuksia tulevaksi ohjelmistoksi tai jättää terveisiä teatterin väelle.


Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis

Pikku puhaltimen soitinrakennuspaja, sekä musamaatiot nonstoppina Jyväskylä päivissä klo 12-15! Loiskiksen soitinrakentaja Erkki Okkosen johdolla pääset tekemään juomapillistä pikku puhaltimen. Esittelypisteellä pääset katsomaan Loiskiksen musiikkiin tehtyjä musamaatioita, joihin hauskat animaatiot ovat toteuttaneet koululaiset ja opiskelijat.

Lisätietoja: www.loiskis.fi


Japa ry

Monikulttuurikeskus Gloria

Monikulttuurikeskus Gloria on avoin kansainvälinen foorumi kaikille jyväskyläläisille. Jyväskylä päivillä Glorian kohtaamispaikassa voit tulla tanssimaan Glorian tansseja, laulamaan, puhumaan kielillä, helmeilemään ja hölmöilemään, piipahtamaan vapaaehtoispysäkillä ja saamaan voimahalauksia.

Glorian Kielikahvilassa voit maistella ja kokeilla sanoja. Lauletaan ja leikitään yhdessä monilla kielillä Monimessi lauluja.

Tule mukaan onnittelemaan Jyväskylää eri kielillä! Tehdään yhdessä syntymäpäivä kortti Jyväskylälle!

Kansalaistoiminnankeskus Matara

”Olotila Matara” -piste tuo kaikille avoimen kohtaamispaikan, kaupunkilaisten oman olohuoneen yhdeksi päiväksi Tourulasta Hippokselle. Pisteessämme voit lukea päivän lehden, venytellä twisterin parissa tai pelata monikielistä Aliasta sekä muita lautapelejä.

Kello 12.30, 13.30 ja 14.30 pelataan kierros bingoa – yllätyspalkintoja luvassa!

Päivän aikana voit tehdä ennakkovarauksen Mataralla toimivan Lastipyörälainaamon kalustoon kesäkaudelle 2018. ”Olotila Matara” – pisteessä saat myös tietoa Kansalaistoiminnankeskus Matarassa toimivista (kymmenistä) järjestöistä ja yhteisöistä sekä tapahtumista ja ryhmistä, joita Matarassa on tarjolla.

Lisätietoja: www.matara.fi


Keski-Suomen pelastuslaitos

Hipposhallin edustalle parkkeeraa paloauto, johon pääsee tutustumaan.


Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

Tasapainon testauspiste:

Kenelle: Erityisesti seniorit, mutta soveltuu hyvin myös muille kohderyhmille
Liikunnanohjaajat testaavat Hipposhallissa tasapainoa, käden puristusvoimaa sekä jalkojen lihasvoi-maa. Tasapainon mittaus tapahtuu Ibalance-laitteella. Pisteellä on myös mahdollisuus saada vinkkejä liikkumiseen ja liikunnan harrastamiseen Jyväskylässä.

Tasapainorata junioreille ja senioreille:

Kenelle: Erityisesti lapset ja seniorit
Monipuolinen tasapainorata haastaa kokeilemaan erilaisia tasapainoa vaativia tehtäviä. Liikunnanohjaajat ovat radalla opastamassa. Pisteellä on myös mahdollisuus saada vinkkejä liikkumiseen ja liikunnan harrastamiseen Jyväskylässä.

Lisäksi lauantain tarjous:

Aalto Alvari

Edullisemmat hinnat: aikuiset 4,50 € ja lapset 3,50€

Kuokkalan Graniitti

Vapaa pääsy: kuntosali ja mahdolliset vapaavuorot


Jyväskylän Kenttäurheilijat ry/ Kalevan Kisat

Liikunnasta virtaa Jyväskylä päivään!


Miten sinulta sujuu aitajuoksu? Onko sinun heittokäsi tarkempi kuin kaverin? Kalevan Kisojen pisteellä pääset kokeilemaan yleisurheilulajien harjoittelua. Voit myös kisata kaveria vastaan, jos kaipaat jännitystä. Samalla voit osallistua Kalevan Kisojen lippuarvontaan.

Kalevan Kisat eli yleisurheilun suomen mestaruuskilpailut pidetään Jyväskylässä vasta remontoidulla Harjun Stadionilla 19.–22.7.2018. Kalevan Kisat ovat maamme seuratuin urheilutapahtuma, joka tarjoaa yleisölle elämyksiä ja huippusuorituksia keskellä kaupunkia.

Lisätietoja:
www.kalevankisat.fi
#Kalevankisat2018

Seuraa urheilijoiden valmistautumista kohti kotikisoja:
Harju2018.fi
#harju2018
FB:Harju2018
IG:Harju2018
Blogi:Stoori.fi/harju2018


Koko perheen maksuttomat konsertit su 18.3.

Loiskis Trio

Tikkakosken päiväkeskus klo 11.00

(Myllylammenkatu 6, 41160 Tikkakoski)

Ilmoittautuminen: Loiskis _Trio _Tikkakoski

Korpilahden päiväkeskus klo 14.00

(Levästentie 4–6, 41800 Korpilahti)

Ilmoittautuminen: Loiskis_Trio_Korpilahti


Pekka Laukkarinen Duo

Jyväskylän seurakunta, Sepän Kipinä klo 16.00


Jyväskylän Päivät -sivut Jyväskylän Päivät 2018 -tapahtuma
#jyväskylänpäivät #jyvaskylanpaivat

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta