Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Päivähoito ja esiopetus » Uutiset » Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 20.2.2018

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 20.2.2018

Varhaiskasvatuksen asiakasraadin seuraava alueellinen tapaaminen on tiistaina 20.2. Aiheena on tällä kertaa elokuussa 2017 käyttöön otetun lapsen varhaiskasvatussuunnitelman arvioiminen. Asiantuntijoina mukana ovat päiväkodinjohtaja Sanna Puukari-Pirinen ja kiertävä erityislastentarhanopettaja Taru Kivijärvi Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuksesta sekä tohtorikoulutettava Noora Heiskanen Jyväskylän yliopistolta.

Toiveena on kuulla mahdollisimman laajasti perheiden kokemuksia lasten vasukeskusteluista viime syksyn ja kuluneen alkutalven ajalta. Keljonkankaan alueen varhaiskasvatuksessa olevien lasten vanhemmat ovat tervetulleita keskustelemaan illan aiheesta. Perheet ovat saaneet erillisen kutsun Daisy-viestinä.

Kaikkien varhaiskasvatuksessa olevien lasten vanhemmat pääsevät osallistumaan keskusteluun lähettämällä kommentteja, kokemuksia, kysymyksiä ja kehittämisideoita 19.2. mennessä osoitteeseen www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati. Asiakasraati voi käsitellä kokouksessaan yleisellä tasolla olevia varhaiskasvatukseen liittyviä kehittämis- ja parannusehdotuksia. Yksittäisten päiväkotien, perhepäivähoitajien tai kerhojen toimintaan raati ei voi ottaa kantaa.

Varhaiskasvatuksen asiakasraati on päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi, jossa keskustellaan varhaiskasvatuksen laatuun liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia palvelun kehittämistyöhön.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Tuija Pajunen, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3318
palvelukoordinaattori Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746
www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati

8.2.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018