Opaskartta

Lisätietoja opaskartasta ja tilaukset:

Sirpa Sandelin
p. 014 266 5079
sirpa.sandelin(at)jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupungin opaskartta on kokonaisuudessaan numeerisessa muodossa, mikä mahdollistaa hyvin monimuotoisen kartan käytön niin värien määrän kuin mittakaavojenkin suhteen. Opaskartassa yksityiskohtia on karsittu ja yleistetty painottaen katuverkoston, nimistön ja osoitteiston merkitystä. Opaskarttaa pidetään jatkuvasti ajan tasalla, ja sitä käytetään erilaisissa painetuissa kartoissa, Jyväskylän karttapalvelussa sekä lukuisten teemakarttojen pohja-aineistona.

Painettu opaskartta

Jyväskylän alueen painettu opaskartta on ilmestynyt vuonna 2014. Kaksipuolisen kartan etupuoli käsittää mittakaavassa 1:20 000 Jyväskylän taajama-alueet pohjois-eteläsuunnassa Heikkilästä Muuratsaloon ja länsi-itäsuunnassa Ruokkeelta Vaajakoskelle.
Kartan kääntöpuolen yleistetty opaskartta käsittää koko kunnan alueen mittakaavassa 1:65 000. Kääntöpuolelta löytyvät myös Tikkakosken, Puuppolan, Kuohu-Vesangan, Leppälahden ja Korpilahden taajamat tarkemmin mittakaavassa 1:20 000. Kartan liitteenä on tiennimi- ja kohdeluettelo.

Painetun opaskartan hinta on 12 euroa. Opaskarttaa myy:

Palvelupiste Hannikainen, Hannikaisenkatu 17 (tilausmyynti)
Jyväskylä-info, Kauppakeskus Forum, Asemakatu 7

Opaskarttakirja

Opaskarttakirja on laadittu 2015 Jyväskylän, Muuramen ja Laukaan taajama-alueista mittakaavassa 1:17 000. Kirjassa on 53 karttasivua ja ajantasaiset tieluettelot kunnittain. Kätevän kokonsa puolesta tuote soveltuu erityisen hyvin autoilijoiden käyttöön. Jyväskylän palvelu- ja matkailukohdeluettelo helpottaa tärkeiden kohteiden löytämistä.

Opaskarttakirjan hinta on 12 euroa. Opaskarttakirjaa myy:

Palvelupiste Hannikaisessa, Hannikaisenkatu 17 (tilausmyynti)
Jyväskylä-info, Kauppakeskus Forum, Asemakatu 7
Suomalainen Kirjakauppa, kauppakatu 33

Hinta: 12 €

Opaskarttataulu

Tilauksesta on mahdollista ostaa laadukkaita opaskarttaseinätauluja. Kartta sisältää irrallisen katunimiluettelon, joka toimitetaan sähköisesti/tulostettuna. Kartta-alue: Pohjoisessa Tikkakosken ja Laukaan taajamat, idässä Leppälahden, etelässä Muuramen ja lännessä Vesangan taajamat.

Iso opaskarttataulu, lev. 1230 x kork. 1930 mm

  • Opaskartta paperitulosteena, hinta 50 € (sis.alv)
  • Opaskartta kuumalaminoituna, hinta 150 € (sis.alv)

Tilattavissa myös alumiiniset kuvalistat tulosteen ylä- ja alareunaan 50 €/kartta.

  • Opaskartta kehystettynä, pohjustus 10 mm kapalevylle, kylmälaminointi ja alumiinikehykset, hinta 300 € (sis.alv)

Opaskarttataulu voidaan myös räätälöidä tilaajan toiveiden mukaisesti, jolloin hintaan lisätään työt hinnaston mukaisesti.

Lisätietoja opaskartasta ja tilaukset:

Sirpa Sandelin
p. 014 266 5079
sirpa.sandelin(at)jyvaskyla.fi