Hyppää pääsisältöön
Kuva
Innovan katolta keskustaa. Kuva Tero Takalo-Eskola

Syksyn asuinalueillat torstaisin klo 18-20

11.8. Vaajakosken asuinalueilta 

1.9. Kypärämäen asuinalueilta

15.9. Jyskän asuinalueilta

29.9. Keltinmäki-Myllyjärven asuinalueilta

6.10. Järjestöilta yhteistyössä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n kanssa

12.10. Avustusinfo yhteistyössä Keski-Suomen Yhteisojen Tuki ry:n kanssa

27.10. Lohikosken asuinalueilta

17.11. Halssilan asuinalueilta

24.11. Keljon asuinalueilta

 

Jokainen Jyväskylän asuinalue on erilainen ja alueilla on siten omat päivänpolttavat, usein asukkaiden arjesta kumpuavat puheenaiheet. Osallisuuspalvelut kutsuvat koolle asukkaita, luottamushenkilöitä ja kaupungin työntekijöitä yhteisiin alueellisiin keskustelutilaisuuksiin.

Asuinalueilloissa pääset keskustelemaan näistä tärkeistä asioista suoraan luottamushenkilöiden kanssa ja näin tieto karttuu puolin ja toisin. Olemalla mukana vaikuttamassa oman asuinalueen kehittämiseen, olet myös parantamassa koko alueen asukasviihtyvyyttä.

Asuinalueet on jaettu Kotikulmat -Jyväskylän asuinalueet -jaon mukaisesti. Keväästä lähtien asuinalueiltoja on tiiviimpään tahtiin kuin aikaisemmin.  

Asukasyhdistysten kanssa pohditaan ennakkoon paikallinen teema, joista kuullaan lyhyt alustus iltojen alkuun. Pienryhmissä keskustellaan alueen vahvuuksista ja kehittämisen kohdista. Illan yhteisessä keskusteluosuudessa asioihin haetaan näkökulmia, mielipiteitä ja ideoita yhteisen ymmärryksen laajentamiseksi ja palveluiden kehittämiseksi.

Tilaisuudet järjestetään hybriditilaisuuksina, eli voit osallistua paikan päällä tai etäyhteydellä. Paikan päällä on ilmainen kahvitarjoilu.

Aiempina vuosina järjestettyjen tilaisuuksien muistiot on koottu omalle verkkosivulleen.

Vaajakosken asuinalueilta 11.8. klo 18-20 Vaajakosken urheilutalolla

Vaajakosken asuinalueilta järjestetään hybriditilaisuutena Vaajakosken Kohinoiden yhteydessä. Tilaisuus järjestetään Vaajakosken urheilutalolla osoitteessa Savonmäentie 9.

Edellinen Vaajakosken asuinalueilta järjestettiin 16.9.2020 yhteisenä Vaajakoski-Jyskä alueelle. Nyt alueet on jaettu pienemmiksi, eli tämänkertaiseen asuinalueiltaan toivotaan asukkaita nimenomaan Vaajakosken alueelta Savonmäestä, Tölskästä, Haapaniemestä, Kaunisharjusta, Kivilammelta, Kanavuoresta, Leppälahdesta ja Oravasaaresta. 

Keskustelun virittämiseksi tilaisuudessa kuullaan alustus kaavoituksen ajankohtaisista asioista, kuten Vaajakosken ohitustien asemakaavaluonnoksesta sekä keskustan kehittämisestä.

Avoin linkki Teamsiin löytyy etäosallistujille tältä sivulta tilaisuuden lähestyessä.

Kypärämäen asuinalueilta 1.9. klo 18-20 Kypärämäen koululla

Kypärämäen asuinalueilta järjestetään hybriditilaisuutena Kypärämäen koululla osoitteessa Erämiehenkatu 12. Tilaisuudessa kuullaan keskustelun virittämiseksi alustus asuinalueen lähiliikuntapaikoista sekä Killerin alueen tulevaisuudesta

Avoin linkki Teamsiin löytyy etäosallistujille tältä sivulta tilaisuuden lähestyessä.

Lisätietoja

Erikoissuunnittelija Antti Rajala
p. 050 339 6423, antti.rajala[at]jyvaskyla.fi

Osallisuuskoordinaattori Satu Altén
p.050 327 3144, satu.alten[at]jyvaskyla.fi

Mannilan asuinalueilta

Huhtasuon asuinalueilta

Kantakaupungin asuinalueilta

Kuokkalan asuinalueilta

Kortepohjan asuinalueillat

Puuppolan asuinalueillat

Asiasanat: