Hyppää pääsisältöön
Kuva

Toimintakalenteri

Tutustu Piippurannan Klubin tulevaan ohjelmaan:
- Piippurannan Klubin toimintakalenteri

Piippurannan Klubin avajaiset 2.-5.9.
Avajaisohjelman löydät myös toimintakalenterista. 

Muutokset mahdollisia!

Jyväskylän Kankaalla ja Tourujoen läheisyydessä sijaitseva Piippurannan Klubi järjestää avointa ja asiakaslähtöistä toimintaa monen ikäisille jyväskyläläisille. Kesän jälkeen Klubin avajaisviikkoa vietetään syyskuun ensimmäisellä viikolla torstaista sunnuntaihin.  

Klubi on auki arkipäivisin klo 9-16. Viikonloppu- ja iltatapahtumia järjestetään säännöllisesti. Klubi on aktiivisesti mukana Kankaan alueen eri tapahtumissa.

Lähitalo Piippurannan Klubi on avoin kohtaamispaikka, jonne voit tulla viettämään aikaa. Juomaan kupin kahvia, lukemaan vaikka lehden tai ihan vaan tapaamaan muita. Tarjolla on toimintaa vauvasta vaariin. Vapaaehtoisten vetämät mukavat ryhmät kutsuvat mukaan pelaamaan, tekemään sketsejä, keskustelemaan, leikkimään, tekemään käsitöitä ja kuntoilemaan. Kuukausittain järjestettävät erilaiset luennot ja tapahtumat ovat kaikille maksuttomia. Piippurannan Klubin toimintakalenterista voit seurata viikoittaista säännöllistä ohjelmaa, sekä kuukauden ohjelma tärppejä. Tervetuloa mukaan lähitalon toimintaan.

Yhdessä toimien hyvinvointia

Haluaisitko toimia vapaaehtoisena Piippurannan Klubilla? Tahtoisiko yhdistyksesi tai yhteisösi tulla järjestämään avoimia tapahtumia tai ohjelmaa, joista arvelet muidenkin pitävän? Nyt siihen on tilaisuus.

Ilmoittaudu tai ota suoraan yhteyttä:
- Antti Rajala, antti.rajala[at]jyvaskyla.fi
- Malanja Mieskonen, malanja.mieskonen[at]jyvaskyla.fi

Yhteystiedot

Paperitehtaankatu 1
40100 Jyväskylä

Malanja Mieskonen, koordinaattori
p.050 576 8086
malanja.mieskonen[at]jyvaskyla.fi

Heli Silvennoinen, koordinaattori
p.050 476 1961
heli.silvennoinen[at]jyvaskyla.fi

Kaupunginosa: