Hyppää pääsisältöön

Jyväskylän kaupunki tarjoaa markkinointikuvia Jyväskylään liittyviin esittelytarkoituksiin. Kaupungin käytössoleva kuvienhallintajärjestelmä sisältää maksutta ladattavia kuvia sekä ostokoritoiminnallisuudella tilattavia ilmaisia kuvia. Lisäksi tarjolla on nettigallerioiden katseltavia kuvia.

Kuvienhallintajärjestelmän kuvat ovat Jyväskylän kaupungin omistamia. Käyttöoikeuden hallinnasta vastaa kuvan omistava palvelu.

Tilattujen kuvien toimitusajat vaihtelevat. Kiireellisissä tilauksissa ota suoraan yhteyttä: viestinta[at]jyvaskyla.fi tai markkinointiviestinnän koordinaattori Terhi Pekkarinen, p. 050 548 8691.

Kuvan käyttöoikeudet

  • Kuvan yhteydessä on mainittava kuvaajan nimi ja kuvan lähde (Jyväskylän kaupunki tai omistava yksikkö).
  • Kuvat luovutetaan tilauksessa määriteltyä käyttötarkoitusta varten. Tilaajalla ei ole oikeutta luovuttaa kuvaa eteenpäin 3. osapuolelle ilman erillistä sopimusta.
  • Kuvien tilaaja on velvollinen noudattamaan tekijänoikeuslakia valokuvan julkaisemisessa ja käytössä. Tilaajalla on vastuu hyvästä kuvankäyttötavasta sekä yksityisyyden suojan kunnioittamisesta kuvien käytössä.
  • Kuvaa ei saa käyttää kuvassa näkyviä henkilöitä tai heidän yksityisyyttään loukkaavalla tavalla.

Kuvapankin tietosuojaseloste

Yksikkökohtaisia käyttöehtoja

Kuvienhallintajärjestelmästä löytyy myös Keski-Suomen museon historiallisia kuvia Jyväskylästä. Keski-Suomen museon selailukuvat on julkaistu järjestelmässä CC-lisenssillä (CC BY-ND 4.0), joka mahdollistaa kuvien käytön ja julkaisemisen, kunhan kuvaajan nimi ja Keski-Suomen museo mainitaan. Kuvia ei saa muunnella. Painolaatuiset kuvat ovat maksullisia. Keski-Suomen museon omistamien kuvien käyttöehdot ja hinnasto.

Lisätietoja: Keski-Suomen museon kuva-arkisto, ksmuseo.arkistot@jyvaskyla.fi , p. 014 266 4356

Asiasanat: