Tutkintona Jyväskylä -podcast

Tutkintona Jyväskylä on podcast juuri sinulle opiskelija!

Pilottikaudella ikuiset henkiset opiskelijat Aapeli ja Sakke tutustuvat Jyväskylän kaupungin palveluihin opiskelijan ja vastavalmistuneen näkökulmasta. Kauden aikana selvitetään, mitä Jyväskylässä voi tehdä kodin, kampuksen ja Kauppakadun ulkopuolella, ja tiedustellaan, mitä sanottavaa kaupungin asiantuntijoilla on opiskelijoille.

Jyväskylä on erinomainen opiskelijakaupunki, ja opiskelu on elämän parasta aikaa. Monelle jyväskyläläiselle opiskelijalle käy kuitenkin niin, että yhteys uuteen kotikaupunkiin jää heikoksi. Elämä pyörii luentosaleissa, vapaa-ajalla nähdään opiskelukavereita, lounas nautitaan opiskelijaravintolassa ja harjoittelupaikkakin hankitaan toisesta kaupungista.

Asiallista sisältöä rennolla otteella

Tutkintona Jyväskylä -podcastin tarkoituksena on tehdä osaltaan tähän muutosta ja tuoda kaupungin monia puolia tutummaksi opiskelijoille. Kuusijaksoinen pilottikausi on täynnä rempseää, mutta asiallisella otteella toteutettua sisältöä, joka on kohdennettu juurikin opiskelijoille. Jokaisessa jaksossa Aapeli ja Sakke tenttaavat vaihtuvia kaupungin asiantuntijoita heidän osaamisalueestaan. Jaksoissa selviää mm. mitä tarkoittaa, että Jyväskylä on liikuntapääkaupunki, mitä näkemisen ja kokemisen arvoista Linkki-linjojen varrelta löytyy sekä miten alueelle voisi työllistyä. Vartin mittaiset jaksot ovat ytimekkäitä, eikä jaaritteluun tuhlata aikaa.

Jaksot ovat kuunneltavissa yleisimmissä podcast-palveluissa, kuten Spotifyssa ja Google Podcasts -palvelussa. Podcastia voi kuunnella vaikka Rantaraitilla lenkkeillessä, tiskivuorta valloittaessa tai luentojen välissä.

Toivotamme nautinnollisia kuunteluhetkiä! #tutkintonajyväskylä