Hyppää pääsisältöön
Kuva
Peliohjain ja konsolipelejä. Kuva Isabella Saartoala
Pääsisältö

Palokan nuorisotila Nuorkkari avoinna pääsääntöisesti:

tiistai, keskiviikko, torstai
klo 14-16 5.-6. luokkalaiset nuoret
klo 17-20 7. lk - 18-vuotiaat nuoret

Aukiolojen mahdolliset poikkeukset päivitetään aina pikimmiten.


Mikä on Nuorkkari:

Palokan nuorisotila Nuorkkarilla voi tavata kavereita, jutella ohjaajien kanssa, pelata lauta-, konsoli-, ja tietokonepelejä, kuunnella musiikkia tai vain oleskella. Nuorkkarilta löytyy hyvän seuran ja pelien lisäksi myös soittimilla varustettu bändikämppä, jota voi käyttää vapaasti nuorisotilan aukioloaikoina. Nuorisotilatyöhön sisältyy myös erilaisten ryhmien kokoontumisia, kerhoja, teemapäiviä ja iltakahviloita.

Kerran kuukaudessa perjantaina iltakahvila 7. lk -18-vuotiaille klo 17-22. Lisäksi kerran kuukaudessa lauantaiaukiolo arkiaukioloaikojen mukaisesti. Ajankohdat ilmoitetaan erikseen somessa sekä Nuorkkarin alaovella sijaitsevalla ilmoitustaululla.

 

Tilan vuokraus yhdistyksille ja yhteisöille:

Ota yhteyttä tilavastaavaan.

Alasivu

Palokan nuorisotila Nuorkkari

Raivaajantie 1, 40270 Palokka
Janne Matilainen - Tilavastaava p. 050 305 8755
Carita Hänninen  p. 050 365 6964

instagram.com/palokan_nuorkkari

Esteettömyys

Tilat sijaitsevat toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista, tähän tarvitsee työntekijän avustusta. Alaovella ilmoitustaululla löytyy työntekijöiden numerot, joihin voi soittaa, mikäli tarvitsee hissiä. Tilalta löytyy inva-wc ja suurilta osin huoneiden ovilla ei ole kynnyksiä. Tiloissa mahtuu liikkumaan pyörätuolilla ja muilla apuvälineillä.

Asiasanat:  
nuoriso
nuorisotila