Seinätön paja

Haku Seinättömälle pajalle

Pajalle on jatkuva NonStop- haku!

Syksyllä 2020 järjestetään kaksi seinättömän pajan ryhmää

  • Ryhmä 1: 31.8 -11.10.2020 
  • Ryhmä 2: 2.11 -13.12.2020

Hae pajalle sähköisen hakulomakkeen kautta! 

Vastuuvalmentajat

Miia Markkanen-Romo p.050 4627282

Mirka Mikkola p. 050 433 6400

Seinätön paja auttaa tulevaisuuden suunnittelussa ja urapolun rakentamisessa.

Jos mietit mikä musta tulee isona tai et ole varma mistä aloittaa kohti unelmiesi työtä, Seinätön paja auttaa.Tarjoamme ryhmätoimintana työkokeilua ja vapaaehtoisuuteen perustuvaa yksilövalmennusta.  

Seinätön paja nimi tulee siitä, että valmennus toteutetaan työkokeiluna, joka alkaa Nuorten taidetyöpajalla ja tavoitteena on siirtyä pajajakson aikana työkokeiluun pajan ulkopuolelle.

Ryhmävalmennuksia järjestetään noin 4 kertaa vuodessa, joihin on erillinen haku, mutta yksilövalmennukseen voi hypätä mukaan milloin vain.

Seinättömällä pajalla valmentajat pysyvät rinnalla kulkijoina myös pajajakson jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että nuorella on mahdollisuus saada tukea ja ohjausta valmentajilta siirtyessään työkokeiluun, työhön tai opintoihin. Valmentajat voivat olla myös työnantajan tukena työkokeilun aikana.

Toimintamme on työelämälähtöistä. Etsimme jokaiselle nuorelle yksilöllisten tarpeiden mukaan jatkopolkupaikkoja ja käymme yhdessä läpi työelämään liittyviä teemoja.

Tutustumme cv:n eri muotoihin ja tulevaisuuden työelämään. Pohdimme omaa osaamistamme ja vahvuuksiamme ja vahvistamme työnhakutaitoja.Teemme tutustumiskäyntejä nuoria kiinnostaviin koulutus- ja työpaikkoihin ja myös meillä käy paljon vierailijoita eri paikoista.Toimintamme on monipuolista ja valmennuksessa korostuu nuoren kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukeminen.

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme!

Ota rohkeasti yhteyttä Miiaan ja Mirkaan soittamalla, whats appilla, sähköpostilla tai Instagramissa @seinatonpaja.

Vastuuvalmentajat

Miia Markkanen-Romo p.050 4627282

Mirka Mikkola p. 050 433 6400