Kesäpaja

Miten Kesäpajalle haetaan?

Kesäpajalle haetaan Jyväskylän kaupungin nettisivujen hakulomakkeen kautta.  Haku päättyy 10.05.2020. Kaikki määräaikaan mennessä hakeneet kutsutaan (virtuaali)haastatteluun, jonka jälkeen kesäpajalle valitaan 8-10 henkilöä. Pajalle valitut nuoret pääsevät toiveillaan vaikuttamaan pajaohjelman sisältöön.

 

Lisätietoja:

Maiju-Riikka Pitkänen, työvalmentaja  p. 050 311 8271

 

Kesäpaja on 4 viikkoa kestävä paja (25.5-21.6.2020), joka on suunnattu Jyväskyläläisille 17-29 -vuotiaille nuorille. Pajaa järjestetään 3-4 päivänä viikossa, 6h (klo 9-15) päivässä. Pajajaksot toteutetaan pääsääntöisesti työkokeiluna tai kuntouttavana työtoimintana. Myös muunlaiset sopimukset pajoille ovat mahdollisia.

Paja toteutetaan tilanteen mukaan, joko etä-/virtuaalivalmennuksensa tai Nuorten taidetyöpajalla osoitteessa Matarankatu 6. Etäpajalla teet etätehtäviä kotoa käsin ja tarvittavat materiaalit tehtävien tekoon saat Nuorten taidetyöpajalta.

Mitä Kesäpajalla tehdään käytännössä?

Keskeistä kesäpajan toiminnassa on luovuus ja luova tekeminen. Voimme tutustua esimerkiksi luovaan kirjoittamiseen, piirtämiseen tai vaikkapa sarjakuvien tekoon. Lisäksi kokkaamme, liikumme kevyesti ja haastamme itseämme löytämään uusia tapoja arkeemme – luovasti tietenkin!

Pajalla pääset myös pohtimaan omia vahvuuksiasi ja kartoittamaan tulevaisuuden suunnitelmiasi. Pajan ohjaajat toimivat tukenasi koko jakson ajan ja auttavat sinua miettimään myös mahdollisia jatkopolkuja kesäpajan päättymisen jälkeen.
 

Lisätietoja:

Maiju-Riikka Pitkänen, työvalmentaja  p. 050 311 8271