Nuorisopalvelujen toiminta koronaviruskautena

Tälle sivulle on koottu koronaviruksen leviämisen estämiseksi sovittuja linjauksia ja toimenpiteitä, jotka vaikuttavat Jyväskylän nuorisopalvelujen toimintaan toistaiseksi. Sivu päivittyy tarpeen mukaan.  

Osa Jyväskylän kaupungin nuorisotiloista (nuorten ja nuorten aikuisten tilat) ja nuorten taidetyöpaja ovat osittain suljettuina, mutta kesäkuussa 2020 aloitetaan asteittain toimintojen palauttamisen normaaliin tapaan. Lähes kaikki ryhmätoiminta on keskeytetty vielä kesällä. Nuorisonohjaajien ja muiden työntekijöiden puhelinnumerot on kerätty tänne.  

Nuorten Jyväskylän Discordissa järjestetään kesätoimintaa ainakin viikoilla 24-26. Heinäkuun mahdollisesta Discord-toiminnasta tiedotetaan kesäkuun aikana. Avoimelle serverille pääsee kutsulinkillä https://discord.com/invite/3fHFKtj. Lisätietoa serverin toiminnasta Nuorten Jyväskylän verkkosivuilla

Etsivät nuorisotyöntekijät tavoittaa puhelimitse (myös WhatsApp) 050 501 9936 arkisin klo 8-16.00. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen etsivatyo@jyvaskyla.fi.  

Etsivä nuorisotyö palvelee myös Discordissa omalla serverillään (arkisin klo 12-16) 26.6 asti, jonka jälkeen kanava sulkeutuu hetkeksi. Syksyn aukioloajoista tiedotetaan myöhemmin.

AKKU-ryhmän toiminta jatkuu heinäkuun alkuun saakka. Jatkossa ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin livenä klo 12-15 ja torstaisin Discordissa klo 12-15. AKKU-ryhmä jää kesätauolle to 2.7. Toiminta palaa kesätauolta ke 19.8.2020.

Ohjaamo Jyväskylä on siirtynyt palvelemaan asiakkaita etänä arkipäivisin klo 8-16 soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla numerosta 050 311 8877. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla ohjaamo@jyvaskyla.fi.  Ohjaamon Discord-päivystys on siirtynyt omalle Keski-Suomen Ohjaamot -serverille ja heinäkuussa kanavat ovat auki ti-to klo 12-13.

Nuorisovaltuusto käyttää kokouksiinsa etäyhteyksiä. 

Nuorisopalvelut tiedottaa toiminnastaan ja muutoksista myös Facebookissa ja Twitterissä.

Asiasanat: