Nuorisopalvelujen toiminta koronaviruskautena

Tälle sivulle on koottu koronaviruksen leviämisen estämiseksi sovittuja linjauksia ja toimenpiteitä, jotka vaikuttavat Jyväskylän nuorisopalvelujen toimintaan toistaiseksi. Sivu päivittyy tarpeen mukaan.  

Jyväskylän kaupungin nuorisotilat ovat avautuneet syksyllä 2020.  Nuorisonohjaajien ja muiden työntekijöiden puhelinnumerot on kerätty tänne.  

Nuorten Jyväskylän Discordin avoimelle serverille pääsee kutsulinkillä https://discord.com/invite/3fHFKtj. Lisätietoa serverin toiminnasta Nuorten Jyväskylän verkkosivuilla

Etsivät nuorisotyöntekijät tavoittaa puhelimitse (myös WhatsApp) 050 501 9936 arkisin klo 8-16.00. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen etsivatyo@jyvaskyla.fi.  

Etsivä nuorisotyö palvelee myös Discordissa omalla serverillään (maanantaisin klo 13-15).

Ohjaamo Jyväskylä on avoinna ma-ti klo 12-16. Muina aikoina voit asioida etänä tai ajanvarauksella.  Voit ottaa yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 050 311 8877 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen ohjaamo@jyvaskyla.fi. Ohjaamon Discord-päivystys on siirtynyt omalle Keski-Suomen Ohjaamot -serverille ja kanavat ovat auki keskiviikkoisin klo 12-13.

Nuorisovaltuusto käyttää kokouksiinsa etäyhteyksiä. 

Nuorisopalvelut tiedottaa toiminnastaan ja muutoksista myös Facebookissa ja Twitterissä.

Asiasanat: