Nuorisopalvelujen toiminta koronaviruskautena

Tälle sivulle on koottu koronaviruksen leviämisen estämiseksi sovittuja linjauksia ja toimenpiteitä, jotka vaikuttavat Jyväskylän nuorisopalvelujen toimintaan toistaiseksi. Sivu päivittyy tarpeen mukaan.  

Jyväskylän kaupungin nuorisotilat (nuorten ja nuorten aikuisten tilat) ja nuorten taidetyöpaja ovat suljettuina toistaiseksi. Samoin kaikki ryhmätoiminta on keskeytetty. Nuorisonohjaajien ja muiden työntekijöiden puhelinnumerot on kerätty tänne

Nuorisonohjaajat jalkautuvat työpareina iltapäivisin ja iltaisin sinne, missä nuoret liikkuvat. Tarkoituksena on kertoa luotettavaa tietoa nuorille, että heidän tulisi välttää kokoontumisia tartuntavaaran vuoksi. Samalla nuoria opastetaan käyttämään nuorisopalvelujen verkkopalveluja. 

Jyväskylän kaupungin nuorisotyöntekijät tavoittaa maanantaista 23.3. alkaen Nuorten Jyväskylän Discord-serveristä maanantaista torstaihin klo 16-20 ja perjantaisin klo 16-22. Serverille voi liittyä mukaan osoitteessa https://discord.gg/3fHFKtj. Paikalla on aina valvojia, jotka ovat nuorisotyöntekijöitä tai muita nuorten parissa toimivia ammattilaisia. Lisäksi nuorisotyöntekijät vastaavat nuorten kysymyksiin WhatsAppissa ja Instagramissa. 

Etsivä nuorisotyö palvelee Discordissa omalla serverillään  https://discordapp.com/invite/nrgyNKg. Discordissa voi jutella halutessaan anonyymisti nimimerkillä. Etsivät nuorisotyöntekijät ovat kanavalla arkisin klo 10-17. Etsivän nuorisotyön Akku ryhmä kokoontuu myös Discordissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-15.  

Ohjaamo Jyväskylä on siirtynyt palvelemaan asiakkaita etänä arkipäivisin klo 8-16 soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla numerosta 050 311 8877. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla ohjaamo@jyvaskyla.fi.  

Etsivät nuorisotyöntekijät tavoittaa puhelimitse (myös WhatsApp) 050 501 9936 arkisin klo 8-16.00. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen etsivatyo@jyvaskyla.fi. Katso kaikki etsivän nuorisotyön yhteydenottokanavat täältä.

Nuorisovaltuusto käyttää kokouksiinsa etäyhteyksiä. 

Nuorisopalvelut tiedottaa toiminnastaan ja muutoksista myös Facebookissa ja Twitterissä.

Asiasanat: