Harjoittelupaikat Nuorisopalveluissa 

Lisätietoja opiskelijoiden harjoittelusta: 

Nuorisonohjaaja Karoliina Pirhonen, karoliina.pirhonen(at)jyvaskyla.fi 
Puh. 014 266 1351, 050 478 2578 (viestit)  

 

Lisätietoa työkokeilu- ja oppisopimuspaikoista: 

Alueellinen nuorisotyö Risto Kähkönen, risto.kahkonen(at)jyvaskyla.fi 
puh. 014 266 4246 

Erityisnuorisotyö Teija Lapinmäki, teija.lapinmaki(at)jyvaskyla.fi 
puh. 014 266 0941 

Työpajatoiminta Teija Hankilanoja-Lesonen, teija.hankilanoja-lesonen(at)jyvaskyla.fi 
puh. 014 266 8802 

Yhteiset palvelut Satu Paasonen, satu.paasonen(at)jyvaskyla.fi 
puh. 014 266 7524 

Nuorisopalveluissa sinulla on mahdollisuus tutustua nuorisotyöhön monesta eri näkökulmasta.  Harjoittelijaksi voimme ottaa tehtävästä riippuen usean eri alan opiskelijoita, tärkeintä on löytää harjoittelun tavoitteita ja omaa oppimista parhaiten palveleva paikka. Harjoittelupaikkoja on tarjolla kaikilla toiminta-alueilla. Harjoittelun kesto riippuu aina opiskelijan tarpeista. Toivomme harjoitteluun hakijan tutustuvan etukäteen nuorisopalveluiden toimintaa, ja hakiessa ilmoittavan mistä toiminta-alueista on ensisijaisesti kiinnostunut. Jokaiselle harjoittelijalle nimetään ohjaaja. Harjoittelusta ei makseta palkkaa tai palkkiota nuorisopalveluiden toimesta.  

Nuorisopalveluissa on tarjolla myös työkokeilu- ja oppisopimuspaikkoja. Jos olet näistä kiinnostunut, ota yhteyttä suoraan palvelualueen esimiehiin. Voit myös hakea harjoitteluun oheisella lomakkeella

Nuorisopalvelut 

Jyväskylän nuorisopalvelut tarjoaa ohjattua toimintaa, tukea ja neuvontaa alle 30-vuotiaille nuorille. Toiminta-alueita ovat alueellinen nuorisotyö, erityisnuorisotyö, työpajatoiminta sekä yhteiset palvelut, johon kuuluvat esimerkiksi koulunuorisotyö, digitaalinen nuorisotyö ja Ohjaamotoiminta. Nuorisopalveluiden toimipisteitä on ympäri Jyväskylää.