Harjoittelupaikat Nuorisopalveluissa 

Lisätietoja opiskelijoiden harjoittelusta: 

Nuorisonohjaaja Karoliina Pirhonen, karoliina.pirhonen(at)jyvaskyla.fi 
Puh. 050 478 2578

 

Lisätietoa työkokeilu- ja oppisopimuspaikoista: 

Alueellinen nuorisotyö Risto Kähkönen, risto.kahkonen(at)jyvaskyla.fi 
puh. 050 054 4140

Erityisnuorisotyö Teija Lapinmäki, teija.lapinmaki(at)jyvaskyla.fi 
puh. 050 373 4139 

Työpajatoiminta Marja-Sisko Kataikko, 
marja-sisko.kataikko(at)jyvaskyla.fi 
puh. 050 573 0607

Yhteiset palvelut Satu Paasonen, satu.paasonen(at)jyvaskyla.fi 
puh. 050 311 8534

Hakulomake työharjoitteluun

Nuorisopalvelujen sijaisuudet Kuntarekryn sivuilla

Nuorisopalveluissa sinulla on mahdollisuus tutustua nuorisotyöhön monesta eri näkökulmasta.  Harjoittelijaksi voimme ottaa tehtävästä riippuen usean eri alan opiskelijoita, tärkeintä on löytää harjoittelun tavoitteita ja omaa oppimista parhaiten palveleva paikka. Harjoittelupaikkoja on tarjolla kaikilla toiminta-alueilla. Harjoittelun kesto riippuu aina opiskelijan tarpeista. Toivomme harjoitteluun hakijan tutustuvan etukäteen nuorisopalveluiden toimintaa, ja hakiessa ilmoittavan mistä toiminta-alueista on ensisijaisesti kiinnostunut. Jokaiselle harjoittelijalle nimetään ohjaaja. Harjoittelusta ei makseta palkkaa tai palkkiota nuorisopalveluiden toimesta. Voit hakea harjoitteluun oheisella lomakkeella

Nuorisopalveluissa on tarjolla myös työkokeilu- ja oppisopimuspaikkoja. Jos olet näistä kiinnostunut, ota yhteyttä suoraan palvelualueen esimieheen.

Nuorisopalvelut 

Jyväskylän nuorisopalvelut tarjoaa ohjattua toimintaa, tukea ja neuvontaa alle 30-vuotiaille nuorille. Toiminta-alueita ovat alueellinen nuorisotyö, erityisnuorisotyö, työpajatoiminta sekä yhteiset palvelut, johon kuuluvat esimerkiksi koulunuorisotyö, digitaalinen nuorisotyö ja Ohjaamotoiminta. Nuorisopalveluiden toimipisteitä on ympäri Jyväskylää.  

Hakulomake työharjoitteluun

Nuorisopalvelujen sijaisuudet Kuntarekryn sivuilla