Hyppää pääsisältöön
Kuva
Keramiikka-astia

Lisätietoja:

Neuvonta
p. 014 266 0107
info.kansalaisopisto[at]jyvaskyla.fi

Opiston neuvonnan aukioloajat 

Lukukausien aikana
ma-to klo 12-17
pe suljettu
Lukukausien ulkopuolella
ma-to 12-15
pe suljettu

Neuvonta on suljettu perjantaisin ja yleisinä loma-aikoina.

Voit ilmoittautua verkossa ja puhelimitse kaikille opinto-ohjelmassa mainituille kursseille, joilla on numerokoodi. Kurssit, joille ilmoittaudutaan muulla tavoin, mainitaan erikseen.

Viikonloppukursseille ilmoittaudutaan viimeistään 8 päivää ennen kurssia. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat ilmoittautumiseen huoltajan suostumuksen.

Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan kurssimaksun ja muut kurssiin kuuluvat, kurssin tiedoissa mainitut maksut. 

Kursseihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa suoraan yhteyttä aineen suunnittelijaopettajaan

Voit ilmoittautua kursseille

Ilmoittautujalta pyydetään seuraavat tiedot:

  • kurssin numero / nimi
  • nimi, henkilötunnus, kotikunta ja osoite
  • matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • tilastoja varten koulutustausta ja pääasiallinen toiminta
  • henkilötiedot opiskelijoiden identifiointiin (ei luovuteta ulkopuolisille)
  • alle 18-vuotiaalta huoltajan tiedot

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021-2022

Lukuvuoden 2021-2022 uudet kurssit ovat nähtävissä opistopalveluiden verkkosivuilla 1.7.2021 alkaen.

Lukuvuoden 2021-2022 uusille kursseille ilmoittautuminen alkaa aineittain porrastetusti ma 16.8.2021 kello 16 ja jatkuu internetissä ympäri vuorokauden. Tarkempi ilmoittautumisaikataulu löytyy sivulta Kurssit ja ilmoittautuminen.

Kurssimuutokset päivitetään vain kurssijärjestelmään

Kurssi-ilmoittautumisen peruminen ja peruutusmaksut

Kurssi-ilmoittautumisen peruminen on maksuton­ta, kun teet sen viimeistään 8 päivää ennen kurssin alkua. Jos peruutat ilmoittautumisesi tämän jälkeen tai jätät kokonaan peruutuksen tekemättä, opisto laskut­taa koko kurssimaksun.
 

CANCELLATIONS: You can cancel your enrolment with­out penalty fee up to 8 days before the course starts. If you cancel 1-7 days before the course begins, we will charge you 100 % of the course fee. After the course starts, the whole course fee will be charged.


Peruutuksen voi tehdä puhelimitse, asioimalla opiston neu­vonnassa tai internetissä. Peruutusta ei voi tehdä sähköpos­tilla eikä kurssin opettajalle. Ilmoittautumisen perumiseksi ei lueta kurssimaksun maksamatta jättämistä tai kurssilta pois jäämistä.

Kurssin alettua opisto ei enää palauta kurssimaksuja, vaikka opiskelija ei osallistuisi ilmoittautumalleen kurssille tai kes­keyttää opiskelunsa henkilökohtaisista syistä, kuten sairastu­misen, työesteen tai paikkakunnalta muuton vuoksi. Kurssilta poissaolo ei alenna maksua.

Lasten ja nuorten taiteenperusopetus

Kuvataidekoulu, Musiikkikoulu, Sanataidekoulu, TPO teatteritaide

Oppilaspaikan voi perua maksutta viimeistään 8 päivää ennen opetuksen alkua, mervi.a.kinnunen@jyvaskyla.fi tai pirjo.linna@jyvaskyla.fi. Jos oppilaspaikka perutaan tämän jälkeen tai peruutus jätetään tekemättä, opisto laskuttaa koko lukukausimaksun. Uudet oppilaat voivat ilmoittautumisen jälkeen käydä kerran tutustumassa ryhmän toimintaan ennen lopullisen päätöksen tekemistä harrastuksen jatkamisesta.

Miten perun ilmoittautumisen verkossa?

Verkossa voi perua vain verkon kautta tehdyn kurssi-ilmoittautumisen. Mene osoitteeseen www.opistopalvelut.fi/jyvaskyla.

  • valitse 'Omat tiedot' 
  • kirjoita tekstikenttiin puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi tai kurssinumero sekä ilmoittautumisen yhteydessä saamasi ilmoittautumistunnus 
  • paina 'Tarkista ilmoittautumiset' 
  • seuraavaksi paina 'Peruuta' 

Tämän jälkeen järjestelmä ilmoittaa kurssi-ilmoittautumisesi peruuntuneen ja saat asiasta vahvistuksen myös sähköpostiisi.

Muita vaihtoehtoja peruuttaa ilmoittautuminen

Kurssi-ilmoittautumisen voi perua myös puhelimitse soittamalla opiston neuvontaan, p. 014 266 0107 tai käymällä neuvonnassa (Vapaudenkatu 39–41, 1. krs). Opiston neuvonta on auki lukukausien aikana maanantaista torstaihin klo 12.00–17.00, perjantaisin suljettu. Lukukausien ulkopuolella neuvonta on auki maanantaista torstaihin klo 12.00–15.00, perjantaisin suljettu.

Opistolla on oikeus peruuttaa kurssi, jos alkavan kurssin opiskelijamäärä jää alle minimin. Peruutetun kurssin maksettu kurssimaksu palautetaan tai se hyvitetään jonkin toisen kurssin hinnasta. Opisto tiedottaa opiskelijoille peruutuksista ryhmätekstiviestillä. Lukuvuoden kestävillä kursseilla yhden kurssikerran peruuntuminen ei oikeuta kurssimaksun alennukseen eikä kertaa korvata.

Opisto ei vastaa sali- tai muiden tilavuorojen peruutuksista, jotka johtuvat opistosta riippumattomista syistä.