Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kulttuuriaitan työpaja Ötökkämäinen matka Suomen luontoon Pupuhuhdan päiväkodissa

Jyväskylän Kulttuuriaitta

Kulttuuriaitta

on Jyväskylän, MuuramenHankasalmen, Toivakan, Uuraisten, Laukaan, Petäjäveden, Keuruun ja Multian alueella toimiva lasten- ja nuortenkulttuurin yhteistyöverkosto. Kulttuuriaitta on yksi Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton perustajajäsenistä.

Ajankohtaista

Huhtikuussa viikko täyttä asiaa lasten- ja nuortenkulttuurista

Parhaillaan valmistellaan lasten ja nuorten maakunnallista kulttuurifoorumia, joka toteutetaan webinaarina 12.–15.4.2021. Viikon aikana on tarjolla mielenkiintoisia keskusteluja, alustuksia ja esityksiä osallisuudesta, uusista innovaatioista ja keskisuomalaisten kuntien yhteistyöstä.

Foorumi on suunnattu kaikille lasten- ja nuortenkulttuurista kiinnostuneille ja lasten ja nuorten parissa työskenteleville. Kiinnostaisiko kuulla lisää Älyä liikkeellä -mallista, Kulttuurineuvolasta tai digitaalisesta nuorisokulttuurista? Mikä on Äänekoskella kulkeva taidebussi tai LAKU-lähete? Nuoret ja lapset ovat myös mukana kertomassa ja keskustelemassa, mitä kulttuuri heille merkitsee. Voit valita ohjelmasta itseäsi kiinnostavat aiheet ja rakentaa oman aikataulun. 

Ohjelma ja lisätiedot

Webinaarin järjestää Kulttuuriaitta ja nuorten kulttuuripalvelujen kehittämisen maakuntahanke. 

Lisätietoja: marjo.tiainen-niemisto(at)jyvaskyla.fi