Hyppää pääsisältöön
Kuva
Alamäkiluistelijoita kaaressa. Kuva Red Bull
Pääsisältö

Ilmoituspaikkoja asukkaiden, yhdistysten, järjestöjen ja tapahtumajärjestäjien käyttöön löytyy yleisiltä ilmoitustauluilta. Ilmoitustauluja on kymmeniä eri puolilla kaupunkia. Viime vuosina huonokuntoisia tauluja on uusittu ja uusia tauluja rakennettu. Myös taulujen sijoitusta on uusimisten yhteydessä tarvittaessa parannettu. Huonokuntoisten taulujen uusimista on tarkoitus jatkaa myös jatkossa.

Luvallista, julkista ilmoitustaulutilaa tarjoamalla kaupunki haluaa pitää ilmoitukset, tarrat ja julisteet pois luvattomilta paikoilta kuten lyhtypylväistä, seinistä, aidoista, sähkökaapeista.

Taulujen käyttö

Yleisille ilmoitustauluille voi vapaasti kiinnittää ilmoituksia ja tiedotteita tapahtumista sekä muista asukkaille tärkeistä asioista. Taulujen käyttö on vapaata, mutta loukkaavat, lainvastaiset tai muuten epäasialliset ilmoitukset poistetaan aina mikäli niitä havaitaan. Ilmoitustauluja ei ole tarkoitettu yritysten kaupalliseen ilmoitteluun.

Vastuullinen ilmoittaja tai tapahtumajärjestäjä huolehtii ilmoituksensa taululta myös pois, kun tapahtuma on ohi tai tiedot ovat vanhentuneet.

Ilmoitustaulut kartalla

Ilmoitustaulut löytyvät Jyväskylän karttapalvelusta hakusanalla ilmoitustaulut.

Ympyrässä oleva numero kertoo alueella sijaitsevien ilmoitustaulujen määrän. Yksittäiset ilmoitustaulut ilmestyvät näkyviin kun karttaa suurentaa tuplaklikkauksella, hiiren rullalla tai kartan vasemman yläkulman +-painikkeella.

Messusillan diginäyttö

Lisätietoja Opasteet ja mainokset sivulla