Hyppää pääsisältöön
Kuva
Näyttely arkiston taustakuva 5
Pääsisältö

Lasten Loiskis –tapahtuman ohjelmana on kuvataiteilija Paula Marttila tuonut Jyväskylän Taidemuseon Holviin Suomea kiertävän iloisen Koiranaama-näyttelynsä, joka koostuu hänen värikkäistä satumaalauksistaan ja ihka elävän runoilijahauva Tahvo Koiranaaman näyttelyn tauluihin tekemistä opettavaisista runoista, jotka ovat kuultavissa Tahvo Koiranaaman kerhoissa itsensä taiteilija Paula Marttilan “Äitikoiran” lausumana.

Kansainvälinen eläintenviikko onkin yllätyksiä täynnä, kun itse herra Tahvo Koiranaama saapuu Jyväskylään, ja tiedossa on kerrallaan reilun tunnin mittaisia Tahvo Koiranaaman lasten kerhoja.

Äitikoiran hämmästys eräänä syksyisenä kuutamoyönä oli ennennäkemätön, kun Tahvo alkoi koirankielellä runoja ulvoa! Tahvo Koiranaaman kerhossa Äitikoira kertoo salaisuuksia öljymaalaustensa synnystä ja koirankielisten runojen kääntämisen koukeroista ihmisen kielelle. Kun Tahvon runorasia aukeaa, voi Äitikoira runoja ruveta lausumaan. Lopuksi itse Karvakuono antaa yleisölle tehtäviä, muttei niitä tavallisia! Eri kiertuepaikkakuntien Tahvo Koiranaama kerhoihin osallistuneiden hengentuotteet ovat esityksessä nähtävillä.

Esitykset klo 9–10, 11–12 ja 13-14 tiistaina 3.10., perjantaina 6.10., lisäksi perjantaina 6.10. klo 17.30-19 isä-pappa-dad-ryhmä

Tilaisuuksiin vapaa pääsy, mutta ilmoittautuminen lipputiskille p. 014-626 856 tai museolehtori Sirpa Turpeiselle p. 014 626 852

HUOM! Esityksissä mukana oikea koira!

Asiasanat:  
taidemuseo
näyttely
arkisto