Hyppää pääsisältöön
Kuva
Backstage Group -logo. Jyväskylän kaupunginteatteri

Lisätietoja:

teatteri-ilmaisun ohjaaja Pilvi Honka
p. 044 364 6546
pilvi.honka (at) gmail.com

Jyväskylän kaupunginteatterin Backstage Group on vuonna 2017 perustettu, 15–20-vuotiaista nuorista koostuva harrasteryhmä, joka keskittyy vloggailuun, tapahtumien järjestämiseen ja somesisältöjen tuottamiseen. Ryhmän tärkeimpänä arvona on, että tuotettu sisältö syntyy nuorten omista ajatuksista, ideoista ja intohimosta. 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa #backstagegroupjkt, #jklteatteri, Facebook, Instagram, Youtube.

Podcast: Teatterilta jälkilöylyihin

Jyväskylän kaupunginteatterin nuorten harrasteryhmä Backstage Groupin podcast on nimeltään Teatterilta jälkilöylyihin. Podcastissa pohditaan kaupunginteatterin ohjelmistossa olevien näytelmien pohjalta heränneitä ajatuksia. Yhdestä esityksestä on aina oma jaksonsa.

Voit kuunnella podcastia tämän linkin takaa.

Backstage Groupin haku on auki syyskuun ajan

Muutama paikka avoinna! Jyväskylän kaupunginteatterin Backstage Group on kiinnostunut kuulemaan Sinusta. Jatka lukemista, jos olet 15–20-vuotias tyyppi tai jos voisit vinkata tästä hauskasta harrastuksesta jollekin tuntemallesi nuorelle.

Teatterimaailma on täynnä arkista työtä – ja mystisiä salaisuuksia. Sinne eksyneet eivät usein osaa itsekään selittää, mistä tarkalleen on kyse. Jyväskylän kaupunginteatterissakin leijuu näkymätöntä materiaalia – ainakin adrenaliinia, hikeä, endorfiinia ja jotain… ihme… taikapölyä.

Kaikilla on oikeus teatterista nauttimiseen omalla tavallaan, ja Backstage Group haluaa olla osaltaan raottamassa esirippua kaikille, jotka haluavat sen taakse kurkata. ”Bäkkärit” tuottavat tapahtumia, osallistuvat työpajoihin, somettavat – eikä teatterin katto ole rajana, jos jokin uusi idea kimpoaa lentoon.

Ryhmässä tutkitaan tekemällä teatterimaailman näkyvää ja näkymätöntä positiivisessa ilmapiirissä. Kokoontumiset ovat tiistaisin klo 17–19.30 Jyväskylän kaupunginteatterilla. Toimintamme on maksutonta ja toivomme, että voit sitoutua siihen huolella. Backstage Groupin ainoa raja on ikäraja!

Haku Backstage Groupiin aukeaa ti 8.9. ja on auki koko syyskuun ajan. Jos haluat mukaan tähän inspiroivaan porukkaan, niin laita meille pieni videotervehdys, jossa kerrot ainakin
- nimesi
- mikä teatterimaailmassa kiinnostaa sinua
- sisällytä videoon myös jokin yllättävä loppu 
Lähetä videosi syyskuun aikana sähköpostiosoitteeseen pilvi.honka(at)gmail.com. Ryhmään valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
 

 

Kuva
Jyväskylän Backstage Groupin nuorten ryhmä