Hyppää pääsisältöön

Tilapalvelu

 • Kuva
  Harjoitusjäähallin sisäänkäynti. Kuva Hannu Rainamo
  6.5.2024
  Jyväskylän Hipposhallin alakerran harjoitusjäillä sekä kilpahallin pukuhuone- ja huoltotiloissa ja minijään päädyssä alkuvuodesta tehtyjen kuntotutkimusten tulokset ovat valmistuneet. Tutkimustulokset osoittavat tiloissa olevan korjaustarpeita, joiden laajuutta, aikataulua ja kustannuksia Jyväskylän Tilapalvelu selvittää parhaillaan. Korjaustoimet on tarkoitus käynnistää jo kesän aikana. Käyttäjille järjestetään infotilaisuus tuloksista Hipposhallin auditoriossa torstaina 23.5. klo 16–18.
 • Kuva
  Kuvassa vasemmalla arkkitehti Alvar Aalto Alvar Aalto -museon rakennustyömaan kylttien edessä kahden muun miehen kanssa. Kuva Antti Bengts
  24.5.2023
  ”Mikään vanha ei synny uudestaan. Mutta se ei myöskään täydellisesti katoa. Ja se, mikä kerran on ollut, tulee aina uudestaan uudessa muodossa.” Alvar Aalto 1921. Uusi upea Aalto2-museokeskus on avannut ovensa Jyväskylän Ruusupuistossa.

Jyväskylän Tilapalvelu

 • Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos.
 • Vastaamme hallinnassamme olevien julkisten kiinteistöjen ja huoneistojen arvosta, tuottavuudesta ja tehokkaasta käytöstä.
 • Tarjoamme Jyväskylän kaupungin palvelutuotannolle turvalliset, tarkoituksenmukaiset ja kilpailukykyiset toimitilat sekä tilapalvelut.