Hyppää pääsisältöön
Kuva
Museokauppa Sparvinin tuotevalikoimaa.
Pääsisältö

Suomen käsityön museon museokauppa, Jyväskylän taidemuseon museokauppa ja Museokauppa Sparvin Toivolan vanhalla pihalla ovat täynnä hurmaavia tuotteita, joita voit ostaa joko itsellesi tai lahjaksi. Tutustu persoonallisiin käsitöihin, koruihin, taidetuotteisiin sekä 1800-luvun Jyväskylän henkeen sopiviin esineisiin ja leluihin, ja löydä omasi!

Tervetuloa ostoksille!

Suomen käsityön museon museokauppa 

Suomen käsityön museon museokaupassa on tuotteita suomalaisilta käsityöläisiltä ympäri Suomen sekä alan kirjallisuutta. Museokaupan käsintehty valikoima seuraa sesonkeja. Tällä hetkellä myynnissä on tuotteita noin sadalta suomalaiselta käsityöläiseltä tai muotoilijalta. Museokaupasta voit hankkia myös lahjakortteja.

Museokauppa on tullut tunnetuksi Jyväskylässä suomalaisten käsintehtyjen tuotteiden lahjatavaraliikkeenä. Museokauppaan on helppo piipahtaa ostoksille Kävelykadulta. Näyttelyvieraille museokauppa tarjoaa mahdollisuuden hankkia muisto mieluisasta vierailusta.

Tervetuloa katselemaan ja viihtymään! Myymälään on vapaa pääsy.

Kauppakatu 25
Avoinna ti-su klo 11-18
Suomen käsityön museo

 

Kuva
Suomen käsityön museon museokauppa, yleiskuvaa sisältä. Kuva Suomen käsityön museo (SKM) (Craftmuseum.fi)

Jyväskylän taidemuseon museokauppa 

Jyväskylän taidemuseon museokaupassa on runsas valikoima monipuolisia tuotteita. Valikoimasta löytyy mm. postikortteja, taidekirjoja, kalentereita, koruja, muistikirjoja, palapelejä, magneetteja ja pinssejä. Myös ajankohtaisista näyttelyistä löytyy muistoksi esimerkiksi kortteja tai magneetteja. Korttivalikoimaa päivitämme sesongeittain ja tuotteista löytyy paljon lahjaideoita niin itselle kuin läheisille.

Ostoksille on helppo piipahtaa suoraan Kauppakadulta museon aukioloaikoina. Myymälään ei ole sisäänpääsymaksua, tule käymään!

Tervetuloa!

Kauppakatu 23
Avoinna ti-su klo 11-18
Jyväskylän taidemuseo

Kuva
Tuotevalikoima Jyväskylän taidemuseon museokaupassa.

Museokauppa Sparvin 

Mikäs onkaan sen mukavampaa kuin tunnelmointi ja samalla ostosten teko? KeMu tarjoaa tämän mahdollisuuden Museokauppa Sparvinissa Toivolan vanhalla pihalla. Museokaupasta löytyy 1800-luvun lopun Jyväskylän henkeen sopivia tuotteita. Kaupasta voit hankkia myös lahjakortteja.

Museokauppa sijaitsee Sparvinin talossa, joka on Jyväskylän keskustan vanhin alkuperäisellä paikallaan sijaitseva asuinrakennus. Talo valmistui vuonna 1861.

Museokaupan viihtyisässä työpajatilassa on kaikille avoimia maksuttomia työpajoja vaihtuvin teemoin sekä erilaisia ennakkoon varatuille ryhmille räätälöitäviä työpajoja.

Tervetuloa!

Cygnaeuksenkatu 2
Avoinna ma-pe klo 11-16 

Museokauppa Sparvin

Kuva
Tuotevalikoimaa Museokauppa Sparvinissa.