Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lääkäri katsoo potilaan korvaa terveysasemalla

Terveysasemat

Influenssarokotukset Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla

Ajanvaraus koronarokotukseen

Aloita Omaolo.fi-palvelusta

Omaolo.fi-palvelun oirearvio kertoo, vaativatko oireesi ammattilaisen hoitoa vai riittääkö itsehoito. Oirearviot ovat käytössä Novan, Kyllön, Huhtasuon, Palokan, Sampoharjun (Vaajakoski), Hankasalmen ja Uuraisten terveysasemilla sekä opiskeluterveydenhuollossa ja Kyllön kuntoutus- ja fysioterapiapalveluissa. Lue lisää Omaolo.fi-verkkosivuilta.

OmaKS.fi palvelee etänä

OmaKS.fi, Keski-Suomen digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus palvelee Jyväskylän julkisten terveysasemien, Hankasalmen ja Uuraisten asiakkaita. Palvelussa voit keskustella sairaanhoitajan tai sosiaaliohjaajan kanssa chatissa tai videon välityksellä myös ilman ajanvarausta, varata kiireettömän ajan heille tai elämäntapaohjaajalle tai jättää yhteydenottopyynnön.

Hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arviointi ja ajanvaraus 

Hoidon tarve ja sen kiireellisyys arvioidaan, kun soitat terveysasemallesi. Arvion perusteella saat kotihoito-ohjeita sekä tarvittaessa puhelin- tai vastaanottoajan sairaanhoitajalle, lääkärille tai muulle terveydenhuollon ammattilaiselle. 

Voit jättää terveysasemalle takaisinsoittopyynnön soittamalla terveysasemasi numeroon. Otamme yhteyttä ajanvarauksesta heti linjojen vapauduttua. 

Terveysasemat

Terveysasema määräytyy asuinalueesi mukaan. Jos et tiedä omaa terveysasemaasi Jyväskylässä, voit hakea sen lääkäri- ja hoitajahaulla. Jyväskylän kaupungin lääkäri- ja hoitajahaku

Hankasalmen terveysasema
Huhtasuo: Pihlajalinna
Korpilahti: Terveyskeskus Mehiläinen
Kyllön terveysasema
Novan terveysasema (keskustan ja Kuokkalan asukkaille)
Palokan terveysasema
Sampoharjun terveysasema, Vaajakoski
Säynätsalo: Terveyskeskus Mehiläinen
Tikkakoski: Terveyskeskus Mehiläinen
Uuraisten terveysasema 

Lue lisää: Terveysaseman asiakkaana 

Kun tarvitset apua terveysaseman aukioloajan ulkopuolella 

Päivystyksellistä apua vaativat asiat hoidetaan Keski-Suomen Sairaala Novassa. Soita numeroon 116 117  päivystyksen puhelinneuvontaan ennen sairaalaan hakeutumista. 

Potilastiedot näkyvät Omakannassa

Omat vastaanotolla kirjatut potilastietosi on tallennettu valtakunnalliseen Kanta-palveluun.
Lisätietoa: Kantaan tallentuvat tiedot

Lastenlääkäri-chat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin chat on tarkoitettu perusterveiden 0–10-vuotiaiden lapsipotilaiden vanhemmille.

Keski-Suomen biopankki

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ja Jyväskylän yliopiston biopankki kerää ja säilyttää näytteitä ja terveystietoja vapaaehtoisen suostumuksen antaneilta täysi-ikäisiltä henkilöiltä.