Hyppää pääsisältöön
Kuva
pysakointitalo Kankaalla. Kuva Taija Lappeteläinen
Pääsisältö

Jyväskylän Kankaan pysäköinnistä vastaa Jyväs-Parkki. Alueen lyhytaikaispysäköinti tulee keskittymään pysäköintitaloihin, joista valmiina on tällä hetkellä P-Pergamentti osoitteessa Paperitehtaankatu 3 ja P-Arkki osoitteessa Paperitehtaankatu 23.

Pihat ja tienvarret halutaan säilyttää virkistyskäytössä ja vapaa-ajanviettoalueina. Lyhytaikaispysäköinnin lisäksi pysäköintitaloon voi ostaa kuukausikortteja ja muita Jyväs-Parkin pysäköintituotteita kuten asukas- ja työntekijäpysäköintikortteja. Lisätietoja pysäköintivaihtoehdoista ja hinnoista löydät Jyväs-Parkin sivuilta.

P-Pergamentti sulautuu Kankaan alueeseen parhaalla mahdollisella tavalla. Talon seiniä koristaa taide, ja julkisivuvalaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota. P-Pergamentin katolle on asennettu koko katon alan vievät aurinkokeräimet, jotka tuottavat sähköä vierekkäisille asuinrakennuksille.

P-Arkista löytyy autopaikkojen lisäksi lukittu, maksullinen pyöräparkki noin 100 polkupyörälle, joten pyörän saa turvalliseen säilytyspaikkaan esimerkiksi työpäivän ajaksi.

Jokaisella autopaikalla on kummassakin pysäköintitalossa älypuhelinsovelluksella hallittava lämmitys-/sähkölataustolppa ja halleista löytyy myös ilma-vesipisteet.

Modernia tekniikkaa edustaa Moovy -maksusovellus ja SPOT Your Car -palvelu, jonka avulla löydät autosi nopeasti ja helposti.

Asiasanat:  
pysäköinti
Jyväskylän Kangas