Työpajat museoissa

Jyväskylän museoissa pääsee tekemään myös itse. Avoimissa pajoissa pääsee toteuttamaan itseään joko opastuksella tai omatoimisesti.

Jyväskylän taidemuseon avoin paja

Taidemuseossa järjestetään erilaisille ryhmille työpajoja ja ohjelmaa, joka soveltuu esim. tyhy-toiminnaksi työyhteisöille. Perheen pienimpien syntymäpäivien viettoon on tilattavissa Harlekiinin kekkerit. Lue lisää.

Suomen käsityön museon avoin paja

Käytettävissäsi on käsityövälineitä sahoista saksiin, ompelukoneesta höyläpenkkiin ja materiaaleja vaihtelevasti kulloisenkin teeman tai sesongin mukaan puusta paperiin, villasta kuparilankaan. Itse tehdyn käsityön saat heti mukaasi.

Avoimen pajan käyttö sisältyy museon pääsymaksun hintaan ja materiaalimaksu määräytyy käytettyjen materiaalien mukaan. Avoin paja on käytettävissä museon aukioloaikoina. Lue lisää.

Käsityöläismuseon työpajat

Toivolan Vanhalla Pihalla sijaitsevaan Käsityöläismuseon työpajatiloihin voi varata ajan pienen ryhmän vierailulle. Tule joko päiväkoti-, perhepäivähoito- tai kouluryhmän kanssa, oman perheen kesken tai kerää muu pieni lapsellinen ryhmä kokoon ja varaa oma aikasi. Lystiä, puuhaa ja tarinoita riittää ja ihan ilmaiseksi. Lue lisää.

Galleria Ratamon grafiikan paja

Grafiikan pajaa voivat vuokrata käyttöönsä sekä ammattigraafikot että pitkälle edistyneet harrastajat joko vuodeksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Lue lisää