Apua nuorille

Nuoren elämässä tapahtuu paljon muutoksia. Moni asia tulee vastaan ensimmäistä kertaa ja oman paikan löytyminen tuntuu kaikista joskus vaikealta. Aina nuoren oireilu ei ole merkki siitä, että nuorella on jokin psyykkinen sairaus, vaan oireilu voi liittyä myös kasvamiseen, elämänmuutoksiin, stressiin tai kriiseihin. Nuori tarvitsee tietoa ja tukea ongelmiin, muihin elämän myllerryksiin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Nuorten Jyväskylä

Nuorten Jyväskylästä löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja harrastusmahdollisuuksista sekä asumisesta, opiskelusta, terveydestä ja ihmissuhteista.

Ohjaamosta alle 30-vuotiaat jyväskyläläiset nuoret saavat tukea oman opiskelualan löytämiseen, työllistymiseen ja urasuunnitteluun.  

Sekasin-chat

Sekasin-chatissä voit keskustella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta kysymyksistä tai aiheista nimettömänä ja luottamuksellisesti. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset. Välitämme sinusta ja siitä mikä sinua mietityttää.

Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 7-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. Toivomme, että öiseen aikaan sinäkin nukut. Yön aikana tyhjennämme jonon siihen jääneistä asiakkaista. Yön yli jonotus ei valitettavasti ole mahdollista. Uudelleen jonoon pääsee heti chatin avautuessa.

Verve Jyväskylä

Löydät Verven 11 paikkakunnalta eri puolilta Suomea, Verve Jyväskylä. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä sekä autamme koko liiketoimintaa uudistumaan. Parannamme myös ihmisten toimintakykyä ja hyvinvointia arjessa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja terapian keinoin.

Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot JNP Oy:n asumisneuvonta

Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot JNP ry tarjoaa asumisneuvonnan avulla JNP Oy:n asunnoissa asuville nuorille ja aikuisille kevyttä tukea asumiseen. Asumisneuvonnan avulla ehkäistään tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten asunnottomuutta, sekä annetaan tukea itsenäisen asumisen onnistumiseen.

Tärkeimpinä kohderyhminä ovat erityistä tukea tarvitsevat 18-33 vuotiaat nuoret, asunnottomat tai asunnottomuusuhan alla olevat nuoret, sekä nuoret, jotka tarvitsevat apua taloudenhallinnassa ja asumistaidoissa.

Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot JNP ry
Asuntotoimisto
Siltakatu 18 B
40520 Jyväskylä
p. 010 2811 854
asuntotoimisto(at)jnp.fi

asumisneuvonta(at)jnp.fi

www.jnp.fi