Senioreiden vesiliikuntaryhmät

Koronan vaikutuksia liikuntapalveluihin

Jyväskylän kaupungin omat seniori- ja soveltavan liikunnan ryhmät on päätetty pitää keskeytettynä koko kevätkauden 30.4. asti. Keskeytyksellä halutaan varmistaa, ettei tauti pääse leviämään riskiryhmien liikuntapalveluissa. Kaupunki järjestää joka arkipäivä maksuttomia liikuntaryhmiä etäyhteyksin, jotka on kohdennettu etenkin senioreille. Tutustu etäliikuntaryhmien tarjontaan ja osallistumisohjeisiin osoitteessa Etäliikuntaryhmät.

Katso liikuntapaikkojen sulkuajat ja koronaviruksen vaikutukset liikuntapalveluihin Koronaviruksen vaikutukset liikuntapalveluihin -sivulta.

Lukuvuosi 2020−2021

  • Ryhmät kokoontuvat ajalla 31.8.−12.12.2020 ja kevätlukukausi peruttu

Noudatamme palveluita järjestäessä THL:n antamia suosituksia koronaviruksen ehkäisemiseksi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja

Vastaava liikunnanohjaaja, senioriliikunta
Lotta Lepoaho
p. 014 266 4276, lotta.lepoaho[a]jyvaskyla.fi

Senioreilla on mahdollisuus valita omalle toimintakyvylle sopiva ryhmä kevennetyistä vesijumpista tai senioreille suunnatuista vesijumpista AaltoAlvarissa ja uimahalli Wellamossa. Kaikkiin ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen. Seniorit voivat osallistua myös aikuisten liikunnan kohdassa oleviin avoimiin vesiliikuntaryhmiin sekä tuki- ja liikuntaelinoireisille tarkoitetut tule -vesijumppiin. Soveltavan liikunnan osiosta löytyy pitkäaikaissairaille suunnatut ryhmät mm. Sydänvesijumppa. Ryhmiin osallistuminen kertamaksulla tai sarjatuotteella.

Ennakkoilmoittautumista vaativat vesijumpat

Kaikkiin Wellamossa ja AaltoAlvarissa järjestettäviin senioreiden ja kevennettyihin vesijumppiin tulee ilmoittautua ennakkoon.

Avoimet vesiliikunnanryhmät

Voimaa vanhuuteen vesiliikuntaryhmät

Lisätietoja

Vastaava liikunnanohjaaja, senioriliikunta
Lotta Lepoaho
p. 014 266 4276, lotta.lepoaho[a]jyvaskyla.fi