Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lapset leikkimässä hippaa koulun liikuntatunnilla. Kuva Tero Takalo-Eskola
Pääsisältö

LiikuntaVeturi on jyväskyläläisten perheiden ja lasten oma maksuton liikuntatuote.

Perheryhmiin ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa ellei toisin mainita. Perheille suunnattuun toimintaan ei tarvitse ilmoittautua.

Tarjolla on myös lasten omia ryhmiä, jotka on suunnattu 912-vuotiaille ja niihin ilmoittaudutaan ennakkoon.

Hyppää ja Hymyile -lajikokeilut ovat tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville noin alakouluikäisille lapsille ja niihin ilmoittaudutaan ennakkoon puhelimitse.

Mistään liikuntalajista ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. Päätavoitteena on liikunnanriemu yhdessä ikäkavereiden ja perheen kanssa. Lue lisää tuntisisällöistä.

Syys- ja kevätkausilla on tarjolla ohjattuja sisäliikuntaryhmiä. Kesällä toimintaa järjestetään ulkona. Perheiden omatoiminen uintivuoro pyörii ympäri vuoden uimahallin aukioloaikojen mukaan. Toiminnasta vastaa Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa. Tervetuloa mukaan! ​

LiikuntaVeturin logo

Alasivu

Ajankohtaista

  • Perheryhmiin voi tulla mukaan millä viikolla vain. Perheryhmiin ei tarvitse ilmoittautua.
  • Uintivuoro pyörii ympäri vuoden uimahallin aukioloaikojen mukaan. Uintivuorolla on peruutuksia. Tarkista ennen uimaan menoa mahdolliset peruutetut ajat Ryhmät perheille -sivulta uinnin kohdalta.

HarrastusLaturi

HarrastusLaturi kokoaa maksuttomia, matalan kynnyksen harrastuksia eri ikäisille. Viikoittain on tarjolla lähes 250 eri harrastusryhmää ympäri Jyväskylää. Mukana on monia eri liikuntalajeja sekä taide- ja kulttuuriharrastuksia. 

Selaile harrastusmahdollisuuksia HarrastusLaturista.

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Eero Simonen
p. 050 522 6829, eero.simonen[a]jyvaskyla.fi

Mahdolliset soittopyynnöt tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Asiasanat:  
liikunta
harrastaminen
liikuntaveturi