Hyppää pääsisältöön
Kuva
Tikkakosken ulkokuntosali. Kuva Reeta Jääskeläinen
Pääsisältö

Sivulle on koottu Tikkakoskella tarjottavia liikuntamahdollisuuksia ohjattuun ja omatoimiseen liikkumiseen.

Ohjattua liikuntaa

Maksutonta liikuntaa nuorille

Maksuton kuntosalivuoro on tarjolla 13–19-vuotiaille Club Motiviassa. Lue lisää LiikuntaLaturista.

Kuntosaliryhmä henkilöille, joiden toimintakyky on alentunut

Ohjattu ryhmä on tarjolla Club Motiviassa. Ennakkoilmoittautuminen. Lukukausimaksu. Lue lisää pitkäaikaissairaiden ryhmistä.

Kuntopiiri senioreille

Tikkakosken koulun kuntosaliluokassa on tarjolla ohjattuja kuntopiirejä. Ennakkoilmoittautuminen. Lukukausimaksu. Lue lisää Seniorikuntosaliryhmistä.

Liikkumista tukevat palvelut

Liikuntaneuvonta

Maksutonta henkilökohtaista liikuntaneuvontaa on tarjolla kaikenikäisille Tikkakosken nuorisotilalla NuoTikassa. Vastaanotolle voi tulla esimerkiksi lääkärin ja sairaanhoitajan lähetteellä tai varaamalla ajan itse.

NytLiikkeelle

NytLiikkeelle-palvelukokonaisuus tarjoaa maksuttomia luentoja, liikunnallisia vinkkejä ja tempauksia ympäri vuoden eri puolilla Jyväskylää kuten myös Tikkakoskella. 

Seniorikortti

Senorikortti on tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun kaupungin kuntosaleilla ja uimahalleissa. Tikkakoskella Seniorikortilla pääsee harjoittelemaan Club Motivian kuntosalille (Kirkkokatu 11) torstaisin klo 9-13. Tikkakoskella seniorikortti on myynnissä (laskutuksella) Tikkakosken jäähallilla. Suosittelemme soittamaan liikuntapaikanhoitajalle ja sopimaan Seniorikortin hakuajan. Liikuntapaikanhoitaja p. 0500-755262.

Seniorikortin hinta on 80 euroa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Seniorikortin lisäksi Club Motiviaan pitää ostaa kuntosalin oma ovikortti, joka maksaa 10 euroa. Ovikortin saa noudettua Motiviasta torstaisin klo 10–12, jolloin paikanpäällä on kuntosalin henkilökuntaa.

Seniorikortti on tarkoitettu jyväskyläläisille yli 65-vuotiaille ja kuluvan vuoden aikana 65 vuotta täyttäville henkilöille sekä vanhuus- että työkyvyttömyyseläkeläisille.

Uimahallikuljetus

Maksuton uimahallikuljetus kulkee Tikkakosken kautta Vesiliikuntakeskus AaltoAlvariin. Uimahallissa voi osallistua ohjattuun vesijumppaan tai käydä omatoimisetsi uimassa, vesijuoksemassa tai kuntosalilla. Toiminta on uimahallissa maksullista.

Tikkakosken lähiliikuntapaikka

Tikkakosken lähiliikuntapaikka levittäytyy Tikkakosken ja Luonetjärven koulujen sekä jäähallin edustalla olevalle piha-alueelle. Alueelta löytyy mm. ulkokuntosali, pumptrack-rata, skeittialue, beach-volley-kenttä, kaukalo, tekonurmi jalkapalloon, street-koriskenttä, ministadionit ja erilaisia kiipeily- ja kuntoilutelineitä.

Ulkoilu- ja virkistys

Liikuntapaikat ja liikuntatilojen varaukset

Myös nämä toimijat liikuttavat Tikkakoskella

Ladataan...
Alasivu

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Markus Piispa
p. 050 522 8723, markus.piispa[a]jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
liikunta
Kaupunginosa: