Hyppää pääsisältöön
Kuva
Ryhmä painojen kanssa
Pääsisältö

Etsitkö itsellesi sopivaa tapaa liikkua tai kipinää liikkunnan aloittamiseen? Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluiden palvelukokonaisuus NytLiikkeelle tarjoaa maksuttomia luentoja, liikunnallisia testauksia ja tempauksia ympäri vuoden eri puolilla kaupunkia.

NytLiikkeelle tarjoaa kuntalaisille kiireisen arjen keskelle omaan hyvinvointiin, jaksamiseen ja liikuntaan liittyviä helppoja ja kannustavia vinkkejä. Syksyn aikana osaan sisätiloissa järjestettäviin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen.

Lukuvuosi 2024-2025

Naisten ja miesten uintivuoro Wellamossa

Naisten ja miesten uintivuoron aikana kuntosali on avoinna kaikille. Uimahallin allastilat ovat vain käyttäjäryhmän käytössä.

Vaajakosken uimahalli, Savonmäentie 7
Pe klo 19.00–20.30
  
Naisten uintivuoro
Syksy: 27.9. ja 25.10.
Kevät: 31.1. ja 21.2.

Miesten uintivuoro
Syksy: 29.11.
Kevät: 28.3.

Osallistumisen voi maksaa kertamaksulla tai sarjatuotteella. 

Luento: Työn ja levon tasapaino - haasteet arjessa

Mitä tavallinen ihminen voi oppia huippu-urheilusta? Entinen yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen kertoo oman tarinansa 15 vuotta kestäneeltä uraltaan, käsitellen reissutyön haasteita, henkilökohtaisia kipukohtia ja oivalluksia merkityksellisestä arjesta/mielekkäästä arjesta.

Ihmisen keho on kuin instrumentti, jonka urheilun asiantuntijat ovat oppineet virittämään äärimmilleen. Kuormituksen ja levon tasapainon ymmärtäminen vaatii syvällistä tietoa ja kokemusta, ja se on jatkuva prosessi. Psyykeen merkityksen arvioiminen palautumisessa on myös haastavaa. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan, miten huippuvalmentajat ovat löytäneet ratkaisuja näihin haasteisiin.

Petter Kukkonen työskentelee Jyväskylän kaupungilla liikuntasuunnittelijana. Tämän lisäksi hän on ammattivalmentaja, kirjailija, luennoitsija ja Ylen asiantuntija, joka on elänyt urheilusta koko elämänsä. Tilaisuus on maksuton. Ei ennakkoilmoittumista

Ke 2.10. klo 18.00–20.00 
Minnansali, Jyväskylän pääkirjasto, Vapaudenkatu 39–41

Sulkapallo – Heitä itsesi sulan pyörteisiin ja tule tutustumaan sulkapallon saloihin

Tämä mailapeli on täydellinen tapa aloittaa matka mailapelien lumoavassa maailmassa. Sulkapallo sopii kaikenikäisille ja kaiken kuntoisille pelaajille – voit aloittaa milloin vain ja sovittaa sen omiin tarpeisiisi. Sulkapallo on mailapeli, jota pelataan kahden tai neljän pelaajan välillä. Tavoitteena on lyödä kevyt sulkapallo yli verkon vastustajan kenttään. Se on hauska ja energinen laji, joka kehittää sekä fyysisiä että taktisia taitoja. Ammattitaitoiset sulkapallovalmentajat ohjaavat ja kannustavat sinua matkallasi. Älä epäröi, vaan ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Ennakkoilmoittautuminen.

Lajikokeiluun on ennakkoilmoittautuminen sähköisen Hellewi-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Ennakkoilmoittautuminen sulkapalloon käynnistyy 14.8. kello 8 alkaen. 

Hipposhalli
Kuntoportti 3

Ma 21.10.2024
Ryhmä I: 18.00–19.00
Ryhmä II: 19.00–20.00

Ma 28.10.2024
Ryhmä III: 18.00–19.00
Ryhmä IV: 19.00–20.00  

Vesijumppamaratonit ovat täällä taas!

Heittäydy diskomusiikin vietäväksi tai lähde liikkumaan lattarirytmien tahtiin uimahalliin! Vesijumppamaratonit koostuvat kolmesta eri teemoin pidettävistä 45 min. vesijumpista, joissa hyödynnetään eri välineitä. Varaa mukaasi juomapullo sekä pientä purtavaa. 

Ilmoittautuminen Vello-varausjärjestelmän 29.10. alkaen

Sarjatuote tai kertamaksu.

AaltoAlvari, pitkäkatu 2
klo 12.00–14.30
14.12.2024
26.4.2025

Liikuntaneuvonta

Tutustu maksuttomaan liikuntaneuvontaan

Testaa kuntosi maksutta

www.kuntokatsastus.info

Lisätietoja

Liikuntapalveluvastaava
Elina Oinonen
p. 050 312 5423, elina.oinonen[a]jyvaskyla.fi

Mahdolliset soittopyynnöt tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Asiasanat:  
NytLiikkeelle