Hyppää pääsisältöön
Kuva
Harjun stadion. Kuva Merja Huovelin
Pääsisältö

Sivua päivitetään...

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut hoitaa keskitetysti tilavaraukset Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen hallinnoimiin liikuntatiloihin. Liikuntapalvelujen hallinnoimia liikuntapaikkoja ovat sisäliikuntapaikat, ulkoliikuntapaikat , ulkoilu- ja virkistysalueet sekä uimarannat. Jyväskylän kaupungin yhdyskuntatekniikka hallinnoi skeittialueita ja Jyväskylän Tilapalvelu koulujen yhteydessä olevia hiekkakenttiä.

Liikuntatilojen tilavarauksien sekä eri hinnastoryhmien hinnat löytyvät Liikuntapalvelujen hinnasto-verkkosivuilta. 

Vakiovuorojen varaukset

Liikuntatilojen vakiovuoroja haetaan vakiovuorolomakkeella. Lomake on saatavissa myös liikuntainfosta osoitteesta Kuntoportti 3 (2.krs.). Vakiovuoroa voi hakea ympäri vuoden, mutta hakuaikoihin mennessä saapuneet hakemukset käsitellään ensin.

Hakemuksen toimittaminen: 
Jyväskylän kaupunki
Liikuntapalvelut
Varausyksikkö
Kuntoportti 3 (2 krs.)
40700 JYVÄSKYLÄ

tai sähköpostilla liikunta.varaukset[at]jyvaskyla.fi

Vakiovuorojen hakuajat

Kesäkauden vuorot (22.5.–6.8.2023) 31.3.2023 mennessä
Monitoimitalo, Hipposhalli, Graniitti, Vaajakosken liikuntahalli, kilpajäähalli, kilpajäähallin liikuntasali, harjoitusjäähalli, Lehtisaaren kuntotalo, Palokan liikuntahalli ja kaupungin koulujen liikuntatilat.

Kesäkauden vuorot (22.5.–3.9.2023) 28.2.2023 mennessä
Harjun stadion, Hippoksen, Huhtasuon, Palokan ja Vaajakosken nurmikentät.

Kesäkauden vuorot (1.5.-22.10.2023) 28.2.2023 mennessä
Jyskän, Korpilahden, Palokan, Säynätsalon ja Vehkalammen tekonurmet, Viitaniemen liikuntapuisto, Hippoksen pesäpallokenttä, Koskenharjun kenttä, Yrttisuon kenttä ja liikuntapuistojen hiekkakentät.

Kesäkauden vuorot (3.7.-6.8.2023)  30.4.2023 mennessä
Vaajakosken Wellamo -uimahalli

Talvikauden vuorot (7.8.2023–19.5.2024) 30.4.2023 mennessä
Monitoimitalo, Hipposhalli, Graniitti, Lehtisaaren kuntotalo, Vaajakosken liikuntahalli, harjoitusjäähalli, kilpajäähalli, kilpajäähallin liikuntasali, Palokan liikuntahalli, Tikkakosken jäähalli ja kaupungin koulujen liikuntatilat. Viitaniemen, Palokan ja Vaajakosken tekojäät.

Talvikauden vuorot (7.8.2023-26.5.2024) 30.4.2023 mennessä
AaltoAlvari- ja Wellamo -uimahallit

Ulkojääkaukalo vuorot 26.11.2023 mennessä

Koulujen liikuntasalien ja muiden tilojen hakeminen

Kun koululta vuokrataan ainoastaan liikuntatiloja, toimitetaan hakemus edellä mainitun mukaisesti liikuntapalveluihin. Koulujen liikuntasaleja vuokrataan pääsääntöisesti arkisin klo 16-23 välillä ja viikonloppuisin klo 8-23. Muita koulutiloja koskevat hakemukset toimitetaan vähintään kahta viikkoa ennen tapahtumaa kirjallisesti kyseisen koulun rehtorille. Hakemukset osoitetaan rehtorille myös siinä tapauksessa, että liikuntatilat sisältyvät tiloihin, jotka halutaan vuokrata. Hakemuslomakkeita saa opetuspalveluista, kouluilta sekä sähköisesti perusopetuksen sivuilta

Varauslomakkeet

Huomioi selainkohtaiset erot, joissakin täytyy tiedosto tallentaa koneelle täyttämistä varten.

Tapahtumapaikan hakeminen ja hakulomake 

Varausjärjestelmä

Yhteystiedot

Varaussuunnittelu p. 014 569 4255, liikunta.varaukset[a]jyvaskyla.fi

Liikuntainfo p. 014 569 4257, liikunta.info[a]jyvaskyla.fi  

Varausten peruutukset ja siirrot

Myönnetyt vuorot tulee perua seitsemän (7) vuorokautta ennen vuoron alkua. Määräajassa perutuista vuoroista ei peritä maksua. Perumiset ja muutokset pitää aina vahvistaa liikunta-palveluihin sähköisesti osoitteeseen liikunta.varaukset[at]jyvaskyla.fi. Kaikista määräajan jälkeen perutuista vuoroista peritään hinnaston mukainen maksu.

Perumatta jätetyistä ja käyttämättömistä vuoroista peritään liikuntapalvelujen hinnaston hintaryhmän 4 mukainen maksu kaksinkertaisena.

Vuorojen jakokäytänteet

Tutustu vuorojen määritelmiin ja jakokäytänteisiin

Asiasanat:  
liikunta
tilavaraus