Liikuntatilojen varaukset

Varauslomakkeet

Vakiovuorojen hakulomake (täytettävä pdf)
Vakiovuorojen hakulomake uimahalleihin (täytettävä pdf)
Huomioi selainkohtaiset erot, joissakin täytyy tiedosto tallentaa koneelle täyttämistä varten.

Tapahtumapaikan hakeminen ja hakulomake 

Varausjärjestelmä

Yhteystiedot

Varaussuunnittelu p. 014 266 4255, liikunta.varaukset[a]jyvaskyla.fi

Liikuntainfo p. 014 266 4257, liikunta.info[a]jyvaskyla.fi  

Varausten peruutukset ja siirrot

Myönnetyt vuorot tulee perua seitsemän (7) vuorokautta ennen vuoron alkua. Määräajassa perutuista vuoroista ei peritä maksua. Perumiset ja muutokset pitää aina vahvistaa liikunta-palveluihin sähköisesti osoitteeseen liikunta.varaukset[at]jkl.fi. Kaikista määräajan jälkeen perutuista vuoroista peritään hinnaston mukainen maksu. Perumatta jätetyistä ja käyttämättömistä vuoroista peritään liikuntapalvelujen hinnaston hintaryhmän 4 mukainen maksu kaksinkertaisena.

Vuorojen jakokäytänteet

Tutustu vuorojen määritelmiin ja jakokäytänteisiin

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut hoitaa keskitetysti tilavaraukset Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen hallinnoimiin liikuntatiloihin. Liikuntapalvelujen hallinnoimia liikuntapaikkoja ovat sisäliikuntapaikat, ulkoliikuntapaikat , ulkoilu- ja virkistysalueet sekä uimarannat. Jyväskylän kaupungin yhdyskuntatekniikka hallinnoi skeittialueita ja Jyväskylän Tilapalvelu koulujen yhteydessä olevia hiekkakenttiä.

Yksittäiset varaukset

Yksittäisen harjoitusvuoron voit hakea sähköpostilla, puhelimella liikuntapaikkakohtaisesti tai Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Varaus tulee tehdä viimeistään kahta (2) arkipäivää (ma-pe) ennen haettavaa vuoroa. Vuoroa varattaessa sähköpostitse tai puhelimitse on tilatietojen lisäksi ilmoitettava seuraavat varaajan tiedot: nimi, puhelin, sähköposti, osoite ja henkilötunnus (laskutusta varten).

Varaukset sähköpostilla

  • liikunta.varaukset[at]jyvaskyla.fi
  • liikunta.uimahallit[at]jyvaskyla.fi (uimahallien varaukset)

Varaukset puhelimella

  • ma - pe klo 9-11 ja 12-15 p. 014 266 4255
  • liikuntapaikkakohtaisesti, yhteystiedot löydät ko. liikuntapaikan sivulta

Varaukset varausjärjestelmän kautta

Katso ohjeet varausjärjestelmän käyttöön ja varaa vuorosi Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta.

Sulkapallo- ja squashvuorojen varaaminen ja maksaminen

Timmi  -tilavarausjärjestelmän kautta voit varata ja maksaa vähintään tunnin kestäviä harjoitusvuoroja sulkapallo- ja squashkentille. Vuoroja on mahdollista varata kaksi viikkoa eteenpäin seuraaviin liikuntapaikkoihin:

Maksutapoja on kolme: heti verkkopankin kautta, myöhemmin lähettämämme laskun perusteella tai liikuntapaikanhoitajalle kassalla tullessasi liikkumaan.

Vuoron hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Alennettuun hintaan oikeutetut käyttäjät saavat alennuksen näyttämällä voimassa olevaa alennuskorttia liikuntapaikan kassalla maksun yhteydessä.
Kohdennetuilla maksuvälineillä voi maksaa henkilökohtaisia vuoroja vain liikuntapaikan kassalla. Kohdennettujen maksutapojen vastaanottamisessa noudatetaan voimassa olevia verohallinnon ohjeita.

Otetaan vastaan seuraavia kohdennettuja verotuellisia maksuvälineitä:

  • Smartum: Liikunta- ja kulttuurisetelit ja Smartum saldokortti
  • Edenred Finland Oy: Ticket Mind&Body- ja Ticket Duo-kortti
  • Event Brokers EBS Oy: ePassi Sportti & Kulttuuri
  • RJ-Kuntoseteli Oy: Tyky-Kuntoseteli ja Tyky-Online

Kohdennetun maksuvälineen käyttäjän henkilöllisyys tarkistetaan maksutapahtuman yhteydessä.

Monitoimitalon kassalta voi myös vuokrata mailoja ja palloja sulkapallo- ja squashvuoroille, Kuokkalan Graniitin kassalta sulkapallovuoroille.

Vakiovuorojen varaukset

Liikuntatilojen vakiovuoroja haetaan vakiovuorolomakkeella. Lomake on saatavissa myös liikuntainfosta osoitteesta Kuntoportti 3 (2.krs.). Vakiovuoroa voi hakea ympäri vuoden, mutta hakuaikoihin mennessä saapuneet hakemukset käsitellään ensin.

Hakemuksen toimittaminen: 
Jyväskylän kaupunki
Liikuntapalvelut
Varausyksikkö
Kuntoportti 3 (2 krs.)
40700 JYVÄSKYLÄ

tai sähköpostilla liikunta.varaukset[at]jyvaskyla.fi

Vakiovuorojen hakuajat

Kesäkauden vuorot (25.5.–9.8.2020) 31.3.2020 mennessä
Monitoimitalo, Hipposhalli, Graniitti, Vaajakosken liikuntahalli, kilpajäähalli, kilpajäähallin liikuntasali, harjoitusjäähalli, Lehtisaaren kuntotalo, Palokan liikuntahalli ja kaupungin koulujen liikuntatilat.

Kesäkauden vuorot (25.5.–6.9.2020) 31.3.2020 mennessä
Harjun stadion, Hippoksen, Huhtasuon, Palokan ja Vaajakosken nurmikentät.

Kesäkauden vuorot (2.5.-25.10.2020) 31.3.2020 mennessä
Jyskän, Korpilahden, Palokan, Säynätsalon ja Vehkalammen tekonurmet, Viitaniemen liikuntapuisto,Hippoksen pesäpallokenttä, Koskenharjun kenttä, Yrttisuon kenttä ja liikuntapuistojen hiekkakentät.

Kesäkauden vuorot (29.6.-9.8.2020)  30.4.2020 mennessä
Vaajakosken Wellamo -uimahalli

Talvikauden vuorot (10.8.2020–23.5.2021) 30.4.2020 mennessä
Monitoimitalo, Hipposhalli, Graniitti, Lehtisaaren kuntotalo, Vaajakosken liikuntahalli, harjoitusjäähalli, kilpajäähalli, kilpajäähallin liikuntasali, Palokan liikuntahalli, Tikkakosken jäähalli ja kaupungin koulujen liikuntatilat. Viitaniemen, Palokan ja Vaajakosken tekojäät.

Talvikauden vuorot (10.8.2020-24.6.2021) 30.4.2020 mennessä
AaltoAlvari- ja Wellamo -uimahallit

Ulkojääkaukalo vuorot 30.11.2020 mennessä

Koulujen liikuntasalien ja muiden tilojen hakeminen

Kun koululta vuokrataan ainoastaan liikuntatiloja, toimitetaan hakemus edellä mainitun mukaisesti liikuntapalveluihin. Koulujen liikuntasaleja vuokrataan pääsääntöisesti arkisin klo 16-23 välillä ja viikonloppuisin klo 8-23. Muita koulutiloja koskevat hakemukset toimitetaan vähintään kahta viikkoa ennen tapahtumaa kirjallisesti kyseisen koulun rehtorille. Hakemukset osoitetaan rehtorille myös siinä tapauksessa, että liikuntatilat sisältyvät tiloihin, jotka halutaan vuokrata. Hakemuslomakkeita saa opetuspalveluista, kouluilta sekä sähköisesti perusopetuksen sivuilta

Varausten peruutukset ja siirrot

Myönnetyt vuorot tulee perua seitsemän (7) vuorokautta ennen vuoron alkua. Määräajassa perutuista vuoroista ei peritä maksua. Perumiset ja muutokset pitää aina vahvistaa liikunta-palveluihin sähköisesti osoitteeseen liikunta.varaukset[at]jkl.fi. Kaikista määräajan jälkeen perutuista vuoroista peritään hinnaston mukainen maksu. Perumatta jätetyistä ja käyttämättömistä vuoroista peritään liikuntapalvelujen hinnaston hintaryhmän 4 mukainen maksu kaksinkertaisena.

Vuorojen jakokäytänteet

Tutustu vuorojen määritelmiin ja jakokäytänteisiin

Asiasanat: