Uimahallit

Koronaviruksen vaikutukset liikuntapalveluihin

Uimahallit avoinna normaalisti.
Asiakkaita muistutetaan edelleen noudattamaan THL:n ohjeita mm. turvaväleistä ja henkilökohtaisesta hygieniasta.

Katso tarkemmat liikuntapaikkojen sulkuajat ja koronaviruksen vaikutukset liikuntapalveluihin Koronaviruksen vaikutukset liikuntapalveluihin -sivulta.

Helppoja maksuttomia vinkkejä kotiliikuntaan

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat vinkkejä kotiliikuntaa videoiden muodossa. Tutustu videoihin täältä

Huomioitavaa

Huomioithan, että AaltoAlvarissa ja Wellamossa ei saa uida uimashortseilla. Tutustu muihin järjestyssääntöihin sivun alalaidasta.

Hydrohex-virtuaaliallastreenit

Uimahalleissa on nyt mahdollisuus omatoimiseen virtuaaliseen Hydrohex-allasharjoitteluun. Wellamossa sovellusta voi käyttää Monitoimialtaan kiinteän televisionäytön kautta. Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa sovellus on käytettävissä liikuteltavan 10 -tuumaisen vedenkestävä tabletin kautta.

Liikuntapalvelujen poikkeusaukioloajat

Liikuntapalvelujen poikkeusaukioloajat

AaltoAlvarin peruskorjaus ja osallisuus

Tutustu AaltoAlvarin peruskorjauksen suunnitelmiin ja osallistu kertomalla oma mielipiteesi

Jyväskylän kaupungissa on kaksi uimahallia. AaltoAlvari sijaitsee yliopiston kampuksen vieressä ja Wellamo Vaajakoskella.

Uimahalleissa on turvallisuuden vuoksi tallentava vedenalainen kameravalvonta.

Ilahduta liikunnallisella lahjalla

Lahjakortti uimahalliin

Jyväskylän kaupungin uimahallien lahjakortit ovat nyt myynnissä. Lahjakortteja myydään uimahallien kassoilla ja niihin ladattavan summan voit päättää itse. Lahjakortilla voi maksaa sisäänpääsyn niin uimahalliin, kuntosalille kuin ohjatun liikunnan ryhmiin.

Seniorikortti 

Seniorikortti on hyvä lahjaidea liikunnalliselle seniorille! Seniorikortti on tarkoitettu jyväskyläläisille yli 65-vuotiaille ja kuluvan vuoden aikana 65 vuotta täyttäville henkilöille sekä vanhuus- että työkyvyttömyyseläkeläisille. Korttia ei voi ostaa suoraan toisen puolesta, mutta uimahallilahjakortilla sen voi ostaa joko Wellamosta tai AaltoAlvarista. Seniorikortilla pääsee kuntosalille ja uimaan AaltoAlvarissa ja Wellamossa sekä kuntosalille Kuokkalan Graniitissa, Monitoimitalolla, Lehtisaaren Kuntotalolla, Korpilahden kuntosalilla ja Tikkakosken Club Motiviassa. Lue lisää Seniorikortista sen sivuilta.

 

 

Jyväskylän kaupungissa on kaksi uimahallia. AaltoAlvari sijaitsee yliopiston kampuksen vieressä ja Wellamo Vaajakoskella.

Uimahalleissa on turvallisuuden vuoksi tallentava vedenalainen kameravalvonta.

Asiasanat: 

Toimipaikat

Toimipaikat