Hyppää pääsisältöön
Kuva
Uima-altaan pohja. Kuva Jyväskylän liikuntapalvelut
Pääsisältö

Jyväskylän kaupungissa on kaksi uimahallia. AaltoAlvari sijaitsee yliopiston kampuksen vieressä ja Wellamo Vaajakoskella.

Uimahalleissa on turvallisuuden vuoksi tallentava vedenalainen kameravalvonta.

Ilahduta liikunnallisella lahjalla -lahjakortti uimahalliin

Lahjakortteja myydään uimahallien kassoilla ja niihin ladattavan summan voit päättää itse. Lahjakortilla voi maksaa sisäänpääsyn niin uimahalliin, kuntosalille kuin ohjatun liikunnan ryhmiin.

Seniorikortti lahjaksi liikunnalliselle seniorille!

Seniorikortti on tarkoitettu jyväskyläläisille yli 65-vuotiaille ja kuluvan vuoden aikana 65 vuotta täyttäville henkilöille sekä vanhuus- että työkyvyttömyyseläkeläisille. Korttia ei voi ostaa suoraan toisen puolesta, mutta uimahallilahjakortilla sen voi ostaa joko Wellamosta tai AaltoAlvarista.

Seniorikortilla pääsee kuntosalille ja uimaan AaltoAlvarissa ja Wellamossa sekä kuntosalille Kuokkalan Graniitissa, Monitoimitalolla, Lehtisaaren Kuntotalolla, Korpilahden kuntosalilla ja Tikkakosken Club Motiviassa.

Lue lisää Seniorikortista

Virtuaalinen allastreeniohjelma uimahalleissa!

Molemmissa uimahalleissa on käytössä Virtuaalivesijumppa-ohjelma. Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa ohjelma pyörii 50 metrin altaan matalassa päässä sekä 25 metrin muuntoaltaalla.

Uimahalli Wellamossa Virtuaalivesijumppa on monitoimialtaan televisionäytöllä. Omatoiminen harjoittelu on mahdollista, kun altaalla ei ole ryhmätoimintaa.

Yhteystiedot

Palveluesimies Minni Ukonsaari
p. 050 311 8282, arkisin klo 8-16
minni.ukonsaari[a]jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
uimahalli
liikunta