Hyppää pääsisältöön
Kuva
Ikääntyneiden vesiliikunta uimahallissa. Kuva Tomi Tuuliranta
Pääsisältö

Jyväskylän kaupungissa on kaksi uimahallia. AaltoAlvari sijaitsee yliopiston kampuksen vieressä ja Wellamo Vaajakoskella.

Uimahalleissa on turvallisuuden vuoksi tallentava vedenalainen kameravalvonta.

Ilahduta liikunnallisella lahjalla -lahjakortti uimahalliin

Lahjakortteja myydään uimahallien kassoilla ja niihin ladattavan summan voit päättää itse. Lahjakortilla voi maksaa sisäänpääsyn niin uimahalliin, kuntosalille kuin ohjatun liikunnan ryhmiin.

Seniorikortti lahjaksi liikunnalliselle seniorille!

Seniorikortti on tarkoitettu jyväskyläläisille yli 65-vuotiaille ja kuluvan vuoden aikana 65 vuotta täyttäville henkilöille sekä vanhuus- että työkyvyttömyyseläkeläisille. Korttia ei voi ostaa suoraan toisen puolesta, mutta uimahallilahjakortilla sen voi ostaa joko Wellamosta tai AaltoAlvarista.

Seniorikortilla pääsee kuntosalille ja uimaan AaltoAlvarissa ja Wellamossa sekä kuntosalille Kuokkalan Graniitissa, Monitoimitalolla, Lehtisaaren Kuntotalolla, Korpilahden kuntosalilla ja Tikkakosken Club Motiviassa.

Lue lisää Seniorikortista

Virtuaalinen allastreeniohjelma uimahalleissa!

Molemmissa uimahalleissa on käytössä Virtuaalivesijumppa-ohjelma. Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa ohjelma pyörii 32-tuumaisella näytöllä 50 metrin altaan matalassa päässä.

Uimahalli Wellamossa Virtuaalivesijumppa on monitoimialtaan televisionäytöllä. Omatoiminen harjoittelu on mahdollista, kun altaalla ei ole ryhmätoimintaa. 

Helppoja maksuttomia vinkkejä kotiliikuntaan

Tutustu liikuntapalveluiden videoihin


 

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Minni Ukonsaari
p. 050 311 8282, arkisin klo 8-16
minni.ukonsaari[a]jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
uimahalli
liikunta