Hyppää pääsisältöön
Kuva
Vehkahalli

Aukioloajat

ma-su 8-22

Liikuntapalvelujen poikkeusaukioloajat

Tilavaraus

Varaa tila

Vehkahallin varaustilanne 

Yhteystiedot

Wilhelm Schildtin katu 1
40700 Jyväskylä

Vastaava liikuntapaikanhoitaja
Heikki Leppänen
p. 050 434 7147

Vehkahalli on Jyväskylän Kortesuolla sijaitseva ylipainehalli, missä on jalkapallon harjoitteluun ja otteluihin lämmitettävä kumirouhe-tekonurmikenttä. Kentän pelialue on 105 x 68 m.

Hallin vieressä on sosiaalitilat, jotka ovat myönnettyjen vuorojen käytettävissä. Tiloissa on neljä pukuhuonetta sekä tuomareiden tila ja yleisö/inva wc. Kulku tiloihin tapahtuu avaimella. Avaimet tapahtumiin noudetaan Viitaniemen liikuntapuistosta p. 050 360 7981.

Hallin käyttö ja kuluvalvonta

Halli on käytössä ainoastaan myönnetyillä harjoitus- tai otteluvuoroilla, muina aikoina ovet ovat lukossa. Kentälle voi mennä vasta kun oma harjoitusvuoro alkaa.

Vehkahallissa on käytössä Timmi-tilanvarausjärjestelmään kytketty kulunvalvonta. Onnistuneen tilavarauksen jälkeen varaaja saa PIN-koodin, joka toimii oven yhteydessä olevaan ohjausyksikköön. Koodilla pääsee sisään 30 minuuttia ennen varatun vuoron alkamista.

Turvallisuus

Kulku halliin tapahtuu pyöröoven kautta, muita ovia ei saa käyttää kuin hätätapauksissa. Tuulen ollessa 15 m/s tai enemmän sekä suuren lumikuorman takia halli suljetaan. Hallin suurin sallittu henkilömäärä on 480 ja otteluiden ja turnausten aikana on huomioitava, että hallissa ei ole katsomotiloja.

Kuva
Asiasanat: