Lehtisaaren kuntotalo

Aukioloajat

Kuntosali
ma-su 5-22

Tilavaraukset

Katso liikuntatilojen varaustilanne tästä

Yhteystiedot

Kaaponkuja 1
40900 Säynätsalo

liikunta.lehtisaari[a]jyvaskyla.fi
liikuntapaikkahoitaja p. 014 266 4327

Liikuntapaikkavastaava
Ismo Lukkarinen p. 014 266 2828 / 050 477 2827

Säynätsalon Lehtisaaressa sijaitseva Kuntotalo on hyvin hoidettu liikuntahalli. Kuntotalossa on kahteen osaan jaettava palloilusali, paini- ja judosali sekä kuntosali. Lehtisaaren Kuntotalolla voi harrastaa monipuolista liikuntaa sulkapallosta karateen. Harjoitusvuoroja jaetaan yksityisille käyttäjille sekä seuroille. Kuntotalo on myös Lehtisaaren koulukeskuksen ja yläkoulun liikunnanopetuksen perustana. 

Palloilusali toimii usean eri lajin harrastuspaikkana, kuten lentopallon ja koripallon. Lattiamateriaalina on koivuparketti ja mitat n. 30m x 22m. Lisäksi salissa on katsomo, jossa on noin 250 katsomopaikkaa.

Kuntosali

Lehtisaaren kuntotalon kuntosali on monipuolisesti varusteltu.

Kulunvalvonta Lehtisaaren kuntotalolla

Lehtisaaren kuntotalolla on käytössä Timmi –tilanvarausjärjestelmään kytketty kulunvalvonta. Oven avaus tapahtuu PIN-koodilla, joka on numerosarja. Koodi saadaan varausjärjestelmästä varauksen yhteydessä ja toimii varauksen aikana. Kuntosalille kulku tapahtuu samasta ovesta PIN-koodilla.

Kuntosalin sarjakorttien ostaminen

Kuntosalin sarjakortteja voi ostaa liikuntapaikkojen hoitajilta tai Timmi -tilavarausjärjestelmän verkkokaupasta. Ostaminen vaatii rekisteröitymisen järjestelmään.
Kuntosalin sarjakortteja voi lunastaa itselleen vain yksityishenkilönä ja järjestelmään rekisteröitytään yksityishenkilön tunnuksilla.

Lehtisaaren kuntotalon sarjakortit:

kertakäynti 5,00 e 
10 x kuntosali 40,00 e
20 x kuntosali 75,00 e
30 x kuntosali 105,00 e

Huom! Timmi -verkkokaupan kautta sarjakortit -10 %
Kohdennetuilla maksuvälineillä Lehtisaaren kuntosalin sarjakortti lunastetaan Monitoimitalon (Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä) kassalta. Samalla annetaan kuntosalin käyttöön PIN-koodi. Kohdennetun maksuvälineen käyttäjän henkilöllisyys tarkistetaan maksutapahtuman yhteydessä.

Linkki Timmi -tilavarausjärjestelmään

Ohje Timmi -tilavarausjärjestelmään rekisteröitymiseen ja verkkokaupassa asioimiseen (PDF)