Kilokaarti

Ohjatut liikuntaryhmät on keskeytetty ja uimahallit suljettu yleisöltä 28.2.21 asti

Katso liikuntapaikkojen sulkuajat ja koronaviruksen vaikutukset liikuntapalveluihin Koronaviruksen vaikutukset liikuntapalveluihin -sivulta.

Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta

Kevään kursseille ilmoittautuminen alkaa 30.11.2020.

Vesijumpan ja kuntopiirin ilmoittautuminen siirtyy uuteen Vello -varausjärjestelmään. Näin varmistamme useammalle asiakkaalle mahdollisuuden osallistua ryhmään.

Linkkivinkit

Aikuisten liikkumisen suositukset 18-64-vuotiaille

Ruokapäiväkirja (Fineli.fi)

Painoindeksi (BMI) laskuri

Ravitsemus- ja ruokasuositukset

Testaa elintapojasi ja tietouttasi

 

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Juha Kiukkonen
p. 014 266 7735, 050 312 5420
juha.kiukkonen[a]jyvaskyla.fi

 

Liikunnanohjaaja Juha Kiukkonen

Kilokaarti® -ryhmät tähtäävät pysyviin elämäntapamuutoksiin. Ryhmien tavoitteena on antaa ideoita painonhallintaan ja saada tukea elämäntapamuutokseen. Ryhmät toimivat myös vertaistukena ja voimavarana, yhdessä keventäminen on helpompaa ja mukavampaa. Kilokaartin® ryhmät sopivat hyvin sekä miehille että naisille, joiden painoindeksi on yli 28. Painoindeksin ollessa yli 28, ylipainon voidaan katsoa olevan terveydellinen riskitekijä.

Kohti pysyvää elämäntapamuutosta

Startti (15 krt)

Startilla saadaan tietoa Kilokaartin® toiminnasta ja herätellään motivaatiota kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Tavoitteena on, että starttilaiset löytäisivät kipinän liikunnan lisäämisen ja painonpudotukseen sekä keinoja niiden toteuttamiseen. Startti koostuu eri teemoja sisältävistä ryhmäkerroista, kuten kehonkoostumusmittauksesta ja ravitsemusterapeutin keskustelukerrasta ravinnon merkityksestä painonhallinnassa. Starttilaisilla on mahdollisuus maksuttomaan henkilökohtaiseen liikuntaneuvontaan.  

AaltoAlvari

ma 18.45–20.15
Startti I: 14.9.–21.12.2020
Startti II: 8.3.–21.6.2021

Hinta 65 €/ 15 krt.

Kilokaartin® ryhmät

Wellamo

ma 18.30–19.15 Vesijumppa
ti 16.45–17.45 Kuntopiiri (kuntosali)

Kertamaksu tai sarjatuote

Tuntikuvaukset Kilokaartin® ryhmistä 

Vesijumppa

Vesijumppa on turvallinen ja tehokkaasti energiaa kuluttava liikuntamuoto, joka on nivelille ystävällinen. Vesijumppa tapahtuu hartiansyvyisessä vedessä ja siinä käytetään erilaisia välineitä sekä helpottamaan liikkumista vedessä, että lisäämään veden vastusta ja näin tehostamaan harjoitusvaikutusta.

Kuntopiiri

Helppo ja tehokas kiertoharjoittelutunti kuntosalilaitteilla. Tunnit aloitetaan lämmittelyllä, jonka jälkeen kuntopiiri. Kuntopiiri sisältää aerobisia- sekä lihaskuntoharjoitteita. Tunti lopetetaan venyttelyihin.

 

Asiakkaiden kokemuksia Kilokaartista, by Kokemuksia.fi

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Juha Kiukkonen
p. 014 266 7735, 050 312 5420
juha.kiukkonen[a]jyvaskyla.fi

 

Liikunnanohjaaja Juha Kiukkonen