Liikuntaa Palokan - Puuppolan alueella

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Tiina Päivärinta
p. 014 266 7734, tiina.paivarinta[a]jyvaskyla.fi

Liikunnanohjaaja Tiina Päivärinta

 

Sivulle on koottu Palokassa tarjottavia liikuntamahdollisuuksia ohjattuun ja omatoimiseen liikkumiseen.

Ohjattua liikuntaa Palokassa

Ohjattu kuntosali

Vuoro järjestetään Palokan kuntokeskuksessa. Voit osallistua vuorolle 10 peräkkäisen kerran ajan sinulle ilmoitetusta alkamispäivästä eteenpäin. Näin pääset turvallisesti alkuun kuntosaliharjoittelussa ja sen jälkeen pystyt jatkamaan harjoittelua omatoimisesti eri ajankohtana tutuksi tulleella kuntosalilla. Ohjatulle kuntosalivuorolle ennakkoilmoittaudutaan alueen liikunnanohjaajalle. Kertamaksu.

LiikuntaVeturi

9-12-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen on tarjolla maksuttomia liikuntaryhmiä Palokassa ja Puuppolassa. Lisätietoja LiikuntaVeturin sivuilta. 

LiikuntaLaturi

13–19-vuotiaille nuorille on tarjolla maksuttomia LiikuntaLaturin vuoroja Palokassa. Lisätietoja LiikuntaLaturin sivuilta. 

Liikkumista tukevat palvelut

Liikuntaneuvonta

Maksutonta henkilökohtaista liikuntaneuvontaa on tarjolla kaikenikäisille Palokan terveysasemalla. Vastaanotolle voi tulla esimerkiksi lääkärin ja sairaanhoitajan lähetteellä tai varaamalla ajan itse.

MOBO-suunnistusrata Touruvuoressa

Mobiilisuunnistus eli MOBO-rata. Rasteja on yhteensä 14. Suunnistaminen soveltuu koko perheelle. Ratojen käyttö on ilmaista. MOBO-sovelluksen voi ladata älypuhelimeen jo etukäteen tai suunnistusradan lähtöpaikalla olevasta QR-koodista. 

NytLiikkeelle

NytLiikkeelle -palvelukokonaisuus tarjoaa aikuisille maksuttomia luentoja, liikunnallisia vinkkejä ja tempauksia ympäri vuoden eri puolilla Jyväskylää kuten myös Palokassa.

Penkilliset kävelyreitit

Sulan kelin Penkilliset kävelyreitit on tehty voimaa vanhuuteen tutuksi - ja tavaksi hankkeen puitteissa. Reitit ovat helppokulkuisia ja reitin varrella on useita levähdyspaikkoja.

Seniorikortti 

Seniorikortti on tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun kaupungin kuntosaleilla ja uimahalleissa. Seniorikorttia myydään kaupungin eri toimipisteissä. Kortin hinta on 80 euroa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.  

Uimahallikuljetus

Maksuton uimahallikuljetus kulkee Palokan kautta Vesiliikuntakeskus AaltoAlvariin. Uimahallissa voi osallistua ohjattuun vesijumppaan tai käydä omatoimisetsi uimassa, vesijuoksemassa tai kuntosalilla. Toiminta on uimahallissa maksullista.

Ulkoilu- ja virkistys

Liikuntapaikat ja liikuntatilojen varaukset

Myös nämä toimijat liikuttavat Palokassa

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Tiina Päivärinta
p. 014 266 7734, tiina.paivarinta[a]jyvaskyla.fi

Liikunnanohjaaja Tiina Päivärinta