Liikuntaa Kuokkalassa

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Tiina Päivärinta
p. 050 312 5415, tiina.paivarinta[a]jyvaskyla.fi

Sivulle on koottu Kuokkalassa tarjottavia liikuntamahdollisuuksia ohjattuun ja omatoimiseen liikkumiseen. 

Ohjattua liikuntaa

Maksutonta liikuntaa lapsille, nuorille ja perheille 

Lasten ja perheiden LiikuntaVeturi ja nuorten LiikuntaLaturi tarjoaa maksuttomia liikuntaryhmiä myös Kuokkalan Graniitissa ja Nenäinniemen koulun liikuntasalissa.

Ohjattuja ryhmiä senioreille 

Kuokkalan Graniitissa on tarjolla ohjattua kuntosalitoimintaa. Ryhmiin voi osallistua kertamaksulla tai sarjakortilla. Kuntosaliharjoittelun starttikurssille on mahdollista osallistua myös seniorikortilla. Lue lisää Seniorikuntosaliryhmistä.

Työttömien Wire-liikunta

Työttömien työnhakijoiden Wire -liikuntaryhmät ovat tarkoitettu Jyväskylän Työ- ja elinkeinotoimiston työttömille työnhakijoille. Wire -liikuntaryhmät ovat terveyttä, sekä työ- ja toimintakykyä ylläpitäviä liikuntaryhmiä. Liikuntaryhmiä kokoontuu myös Kuokkalan Graniitissa ja ryhmiin voi ilmoittautua paikan päällä koko kauden ajan.

Mieli virkeäksi -ryhmät

Mieli Virkeäksi liikuntaryhmät ovat tarkoitettu kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille. Ryhmien tavoitteena on tarjota terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa sekä saada oman terveytensä kannalta riittämättömästi liikkuvia kuntalaisia mukaan liikuntaryhmiin. Ryhmät ovat maksuttomia matalan kynnyksen ryhmiä. Omatoimi kuntosaliryhmä kokoontuu Kuokkalan Graniitissa.

Liikkumista tukevat palvelut 

Liikuntaneuvonta 

Maksutonta henkilökohtaista liikuntaneuvontaa on tarjolla kaikenikäisille kuntalaisille Kuokkalan Graniitissa. Liikuntaneuvonnasta saa tukea mm. liikkumisen turvalliseen aloittamiseen ja sopivan liikuntamuodon löytymiseen. Painonhallintaa tukevassa liikuntaneuvonnassa käymme yhdessä läpi myös ruokavalioon liittyviä asioita. Vastaanotolle voi tulla sairaanhoitajan tai lääkärin lähetteellä tai varaamalla ajan itse. 

NytLiikkeelle 

NytLiikkeelle- palvelukokonaisuus tarjoaa aikuisille maksuttomia luentoja, liikunnallisia vinkkejä ja tempauksia ympäri vuoden eri puolilla Jyväskylää kuten myös Kuokkalan alueella.  

Seniorikortti 

Seniorikortti on tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun kaupungin kuntosaleilla ja uimahalleissa. Seniorikortin hinta on 80 euroa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Seniorikortilla voit harjoitella myös Kuokkalan Graniitin kuntosaleilla.

Uimahallikuljetus 

Maksuton uimahallikuljetus kulkee Kuokkalasta AaltoAlvariin. Uimahallissa voi osallistua ohjattuun vesijumppaan tai käydä omatoimisesti uimassa, vesijuoksemassa tai kuntosalilla. Toiminta on uimahallissa maksullista. 

Kuokkalan Graniitti, lähiliikuntapaikat ja ulkokuntosalit

Kuokkalan Graniitti on kallioväestönsuoja, jossa voi harrastaa pariakymmentä eri liikuntalajia. Kuokkalan Graniitista löytyy juoksusuora sekä tiloja mm. palloiluun, kamppailulajeihin, tanssiin, jousiammuntaan ja voimaharjoitteluun. 

Pohjanlammen lähiliikuntapaikka sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun piha-alueella ja on valmistunut vuonna 2020. Alueelta löytyy mm. tekonurmikenttä, ulkokuntoilu- ja parkouralue, skeittiparkki, koripallokenttä, ministadion ja leikkialue.

Suuruspään liikuntapaikka. Alueelta löytyy monipuoliset Tressfit-välineet kehon omalla painolla tehtävään harjoitteluun.

Äijälänrannan liikuntapaikalla voit harjoitella mm. jalkaprässillä, erilaisilla tasapainovälineillä, vatsa- ja selkälihaslaitteilla sekä rintalihaslaitteella.

Ulkoilu- ja virkistys 

Liikuntapaikat ja liikuntatilojen varaukset 

Myös nämä liikuttavat Kuokkalassa

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Tiina Päivärinta
p. 050 312 5415, tiina.paivarinta[a]jyvaskyla.fi

Asiasanat: 
Kaupunginosa: